Νέο Τραπεζικό Έργο για την INTRASOFT International στην Αφρική

Νέο Τραπεζικό Έργο για την INTRASOFT International στην Αφρική

Την υπογραφή σύμβασης με τη MWALIMU Commercial Bank (MCB) της Τανζανίας ανακοίνωσε η Intrasoft International για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του κεντρικού τραπεζικού συστήματος PROFITS (Core Banking System). Η σύμβαση αυτή είναι διάρκειας 5 ετών (12 μήνες για την υλοποίηση και 4 χρόνια συντήρηση).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η τράπεζα επέλεξε το κεντρικό τραπεζικό σύστημα PROFITS μετά από μία αυστηρή και άκρως ανταγωνιστική διαδικασία αξιολόγησης, στο πλαίσιο ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού. Το έργο περιλαμβάνει την ανάπτυξη και εγκατάσταση του κεντρικού τραπεζικού συστήματος PROFITS, ενός συστήματος τελευταίας τεχνολογίας, σχεδιασμένο από την INTRASOFT International κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες της τράπεζας και να ανταποκρίνεται πλήρως στις επιχειρησιακές ανάγκες της, εξασφαλίζοντάς της πλούσια λειτουργικότητα».

Το έργο θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, με στόχο η τράπεζα να μπορεί να είναι σε πλήρη παραγωγική λειτουργία κατά την έναρξη λειτουργίας της πριν το καλοκαίρι.

«Το νέο έργο στην Τανζανία έρχεται να προστεθεί στη λίστα των τραπεζικών έργων που έχει υλοποιήσει ή υλοποιεί η INTRASOFT International στην Αφρική, πιστή στο πενταετές στρατηγικό πλάνο της για περαιτέρω διείσδυση στην αγορά της Ανατολικής Αφρικής. Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της, η INTRASOFT International εγκαινίασε πρόσφατα νέα θυγατρική στο Ναϊρόμπι της Κένυας, με στόχο την προώθηση των δραστηριοτήτων της στην αφρικανική ήπειρο» σύμφωνα με την ανακοίνωση.