Νέο συμβόλαιο για την Intralot στη Γερμανία

Νέο συμβόλαιο για την Intralot στη Γερμανία

Η Lοtto Hamburg GmbH, μία από τις κρατικές λοταρίες της Γερμανίας, ανέθεσε στην Intralot Global Operations B.V. θυγατρική εταιρεία της Intralot S.A., σύμβαση αντικατάστασης 550 τερματικών τυχερών παιχνιδιών.

Η Imtralot επελέγη ως προμηθευτής τεχνολογίας λογισμικού κατόπιν διεξοδικής διαγωνιστικής διαδικασίας και αξιολόγησης επικύρωσης (proof-of-concept). Η συμφωνία περιλαμβάνει την παράδοση 550 τερματικών τυχερών παιχνιδιών PHOTON, εκτυπωτών και οθονών, συμπεριλαμβανομένου του ενσωματωμένου λογισμικού λειτουργικού συστήματος και των περιφερειακών συστημάτων, καθώς και προαιρετική παράδοση επιπλέον 100 τερματικών τυχερών παιχνιδιών PHOTON κατά τη διάρκεια της σύμβασης.

Η Lotto Hamburg είναι ο κρατικός αδειοδοτημένος οργανισμός διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών του ομόσπονδου κρατιδίου του Αμβούργου και προσφέρει παιχνίδια όπως LOTTO 6από49, GlucksSpirale, KENO, EuroJackpot καθώς επίσης και τα νόμιμα αθλητικά στοιχηματικά παιχνίδια ODDSET και Toto για πάνω από 60 χρόνια.

Διαθέτει σήμερα περίπου 440 σημεία πώλησης που κατανέμονται σε όλη την μητροπολιτική περιοχή του ομόσπονδου κρατιδίου του Αμβούργου. Το 2018 η Λοταρία σημείωσε πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ σε επιχειρησιακά έσοδα. Τον Σεπτέμβριο του 2018, η Intralot ανέλαβε το δεκαετές συμβόλαιο για την παροχή της νέας πλατφόρμας ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών με δυνατότητα παράλληλης διαχείρισης πολλαπλών οργανισμών τυχερών παιχνιδιών, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις της Lotto Hamburg, καθώς επίσης και στη γερμανική αγορά κρατικών οργανισμών διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών, ώστε να υποστηρίξει τους στρατηγικούς και επιχειρησιακούς στόχους της εταιρείας.

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Intralot, δήλωσε: «Σε συνέχεια της πρόσφατης ανάθεσης έργου που αφορά στην παράδοση της νέας σουίτας λοταριακού λογισμικού στη Lotto Hamburg, αποτελεί τιμή για εμάς η διαρκής εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Lotto Hamburg και η απόφασή της να επιλέξει την Intralot ως τον τεχνολογικό προμηθευτή των νέων και αναβαθμισμένων τερματικών τυχερών παιχνιδιών. Η επιλογή της επικυρώνει την άριστη συνεργασία μας και αποδεικνύει ότι έχουμε ικανοποιήσει επιτυχώς τους Στρατηγικούς και Επιχειρησιακούς στόχους της Lotto Hamburg. Οι λιανικοί πωλητές και οι παίκτες της Λοταρίας θα απολαύσουν την ευκολία που προσφέρουν τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα τερματικά τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο και προσβλέπουμε στην επόμενη δεκαετία της συνεργασίας μας.»