Νέο έργο για την Intrasoft International στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Νέο έργο για την Intrasoft International στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Σε κοινοπραξία της Intrasoft International κατοχυρώθηκε η σύμβαση-πλαίσιο btrain3 από τη Γενική Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Φορολογία και την Τελωνειακή Ένωση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο έργο, το οποίο θα διαρκέσει για 5 χρόνια, η Intrasoft International και η επικεφαλής της κοινοπραξίας Siveco, θα παρέχουν σειρά υπηρεσιών, που εκτείνονται από θέματα e-learning ως την εκπόνηση πανευρωπαϊκών εκστρατειών πληροφόρησης γύρω από τη φορολογία και την τελωνειακή ένωση.

Η Intrasoft International θα αξιοποιήσει την πολυετή, παγκόσμια εμπειρία της στους τομείς της φορολογίας και της τελωνειακής ένωσης και θα τη συνδυάσει με καινοτόμες ψηφιακές μορφές επικοινωνίας και διάχυσης περιεχομένου, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Η τρέχουσα συμβατική περίοδος είναι η τρίτη κατά σειρά, αφού το έργο btrain τρέχει από το 2005. Ο βασικός στόχος του είναι να βοηθήσει τη Γενική Διεύθυνση Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης να στηρίξει τη συνεπή εφαρμογή της τελειωνακής και φορολογικής νομοθεσίας της ΕΕ μέσω του κατάλληλου εκπαιδευτικού περιεχομένου (e-learning), αλλά και μέσα από την στήριξη της ανάπτυξης των ανθρώπινων πόρων και της επικοινωνίας των σωστών μηνυμάτων όσον αφορά τελωνειακές και φορολογικές πολιτικές σε ολόκληρη την ΕΕ.

Η εξειδικευμένη ομάδα θεσμικής επικοινωνίας της Intrasoft International θα συνεργαστεί στενά με τη Γενική Διεύθυνση Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης και τη Siveco ώστε να προσαρμόσει καινοτόμα μηνύματα και περιεχόμενο στις προσδοκίες του πελάτη και την ίδια στιγμή να αγγίξει και το Ευρωπαϊκό κοινό. Από την οπτικοακουστική παραγωγή, ως την οργάνωση εκδηλώσεων και τη μετάφραση, μέσα από το έργο btrain3 η Intrasoft International έχει στόχο να προσεγγίσει το θέμα του διαλόγου θεσμών και πολιτών σε όλη την Ευρώπη μέσα από νέες τεχνικές.

Ο κ Αλέξανδρος Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International, δήλωσε: «Το btrain3 είναι ένα σημαντικό έργο για την Intrasoft International σε μια περιοχή με μεγάλες δυνατότητες για το εγγύς μέλλον. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε τη μακροχρόνια σχέση μας με έναν αξιόπιστο πελάτη, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Γενική Διεύθυνση Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης, ειδικότερα, και ανυπομονούμε να επεκτείνουμε αυτή τη σχέση σε αυτό το απαιτητικό και δύσκολο τομέα».