Νέες υπηρεσίες και νέα καταστήματα από την Electronet

Νέες υπηρεσίες και νέα καταστήματα από την Electronet

Ακόμη τρία καταστήματα προστέθηκαν πρόσφατα στο δίκτυο της Electronet, η οποία παρά την κρίση συνεχίζει την προσπάθειά της για περαιτέρω ανάπτυξη.

Πλέον ο συνολικός αριθμός καταστημάτων της εταιρείας ανέρχεται στα 81, με μεγάλη διασπορά σε όλη την χώρα. Τα νέα καταστήματα βρίσκονται σε Ρόδο, Αλόννησο και Κάρπαθο.

Από την άλλη πλευρά, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, πρόσφατα η Electronet ήλθε σε συμφωνία με την εταιρία RBS η οποία ειδικεύεται στην διάθεση ταμειακών συστημάτων. Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος θα μπορεί ο πελάτης να εξοφλεί λογαριασμούς ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Τηλεφωνία κ.α, μέσω καταστημάτων της Electronet. Το έργο ονομάζεται i-bank Simple Pay Spot και αφορά συνεργασία μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και της εταιρείας RBS.

Επιπλέον, υπήρξε συμφωνία Electronet και Elpedison για την πώληση ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω του δικτύου των καταστημάτων της πρώτης.

Οι επιχειρήσεις – μέλη της Electronet, οι οποίες θα συμβληθούν με την BEFON, Master Dealer της Elpedison, θα είναι υπεύθυνες για την συλλογή των αιτήσεων καθώς και όλων των συνοδευτικών εγγράφων που απαιτούνται, προκειμένου ο πελάτης να αποκτήσει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μέσω της Elpedison.

Σύμφωνα με τη διοίκηση το 2015 θα κινηθεί σε επίπεδα ανάλογα με αυτά του 2014, παρά το ισχυρό πλήγμα που δέχθηκε η αγορά από τα capital controls. Η Electronet, ο δανεισμός της οποίας συνεχίζει να παραμένει μηδενικός, θα καταγράψει ακόμη μία κερδοφόρα χρήση και είναι η μοναδική από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, η οποία σε όλη την διάρκεια της κρίσης, παρουσιάζει κέρδη.