Nέες επενδύσεις της British American Tobacco Hellas στην ελληνική αγορά

Nέες επενδύσεις της British American Tobacco Hellas στην ελληνική αγορά

Σε νέες επενδύσεις προχωρά η British American Tobacco Hellas, επενδύοντας περαιτέρω στην ελληνική αγορά, με τη νέα, εξελιγμένη έκδοση του προϊόντος ατμίσματος, Vype ePen 3, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο.

Ο Όμιλος British American Tobacco συνεχίζει να υλοποιεί τη δέσμευσή του για στήριξη της ελληνικής οικονομίας με συνολικά 150 εκατομμύρια ευρώ και την επιλογή της Ελλάδας ως μια από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως που ήρθαν τα Προϊόντα Επόμενης Γενιάς, προσφέροντας στους ενήλικους καπνιστές μια ευρεία γκάμα προϊόντων με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο.

Σήμερα το Vype αποτελεί το Νο 1 προϊόν ατμίσματος στα φαρμακεία της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ ολοένα και περισσότερες κυβερνήσεις και δημόσιοι φορείς αναγνωρίζουν ότι το άτμισμα έχει δυνητικά μειωμένο κίνδυνο. Σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές για θέματα δημόσιας υγείας της Βρετανίας, «τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι κατά 95% λιγότερο βλαβερά από τον καπνό και θα μπορούσαν να συνταγογραφούνται, βοηθώντας πιθανά τους καπνιστές να διακόψουν το τσιγάρο». Άλλοι δημόσιοι φορείς υγείας, όπως το Βασιλικό Κολέγιο Ιατρών (Βρετανία), επιβεβαιώνουν ότι οι ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα προκαλούνται από τοξικές ουσίες που παράγονται από την καύση του καπνού κι όχι από την νικοτίνη.

Σχεδιασμένο από ειδικούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάθε χαρακτηριστικό του Vype ePen 3 έχει ελεγχθεί ώστε να πληροί τις πιο αυστηρές προϋποθέσεις ποιότητας και ασφαλείας, ενώ παράλληλα βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας ατμίσματος. Το Vype ePen 3, είναι μια compact συσκευή κλειστού συστήματος, με υψηλή απόδοση, ασφάλεια και ποιότητα, με κύρια χαρακτηριστικά την ευκολία χρήσης αφού λειτουργεί με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού και με υψηλή απόδοση μπαταρίας. Το προϊόν είναι διαθέσιμο στα 65 καταστήματα και σε άλλα σημεία πώλησης της NOBACCO σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς και διαδικτυακά, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της NOBACCO (www.nobacco.gr/vype).

H British American Tobacco Hellas εκτιμά ότι το Vype μπορεί να συμβάλλει θετικά στον δημόσιο διάλογο που γίνεται γύρω από τα προϊόντα μειωμένου κινδύνου καθώς αποτελεί το μοναδικό προϊόν ατμίσματος με τις περισσότερες επιστημονικές δημοσιεύσεις παγκοσμίως.