Νέα σύνδεση Αθηνών- Ρόδου με 3 δρομολόγια την εβδομάδα από την Ellinair

Νέα σύνδεση Αθηνών- Ρόδου με 3 δρομολόγια την εβδομάδα από την Ellinair

Με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, η Ellinair, η αεροπορική εταιρία του ομίλου Μουζενίδη, θα συνδέει την Αθήνα με τη Ρόδο, στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασής της, τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι πτήσεις, που θα γίνονται με αεροσκάφος Airbus A319, θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, για το διάστημα από 04/06/2018 έως 01/10/2018, ενώ σύντομα, θα εξεταστεί η δυνατότητα επέκτασης και αύξησης των δρομολογίων.

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι η Ellinair, συνδέει με τακτικές πτήσεις την Θεσσαλονίκη με τη Ρόδο, για δεύτερη χρονιά, με δύο πτήσεις την εβδομάδα (Παρασκευή και Κυριακή).

Σχολιάζοντας τη νέα γραμμή της Ellinair, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Ιωάννης Μουζενίδης, δήλωσε: «Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί για την εξυπηρέτηση τόσο των επισκεπτών, όσο και των κατοίκων της Ρόδου, αλλά και στο ενδιαφέρον που εκφράστηκε από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση και την ταξιδιωτική αγορά, σχετικά με την καλύτερη αεροπορική εξυπηρέτηση του νησιού, ανακοινώνουμε τις νέες αυτές πτήσεις.

Θα συνεχίσουμε την επέκταση των δρομολογίων και του στόλου μας, σύμφωνα με το πλάνο που έχει ανακοινώσει, ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Μπόρις Μουζενίδης».