Νεα σιδηροδρομική υπηρεσία μεταξύ Ευρώπης και Χονγκ Κονγκ από την UPS

Νεα σιδηροδρομική υπηρεσία μεταξύ Ευρώπης και Χονγκ Κονγκ από την UPS

Μια νέα υπηρεσία Full Load Container (FCL) ανακοίνωσε σήμερα ότι εγκαινίασε η η UPS (NYSE: UPS), μεταξύ Ευρώπης και Χονγκ Κονγκ, που υποστηρίζει την υπάρχουσα σιδηροδρομική υπηρεσία Ευρώπης-Κίνας της UPS για την καλύτερη σύνδεση των επιχειρήσεων αυτών των δύο περιοχών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η αμφίδρομη υπηρεσία μεταξύ Duisburg, Γερμανίας και Χονγκ Κονγκ αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο μεταφοράς που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εξισορροπούν το χρόνο με τις οικονομίες κόστους. Οι επιχειρήσεις μπορούν τώρα να απολαμβάνουν ταχύτερους χρόνους μεταφοράς έως και 30% έναντι των θαλάσσιων εμπορευματικών μεταφορών FCL και να εξοικονομούν κόστος έως 60% έναντι των αερομεταφορών.

«Το Χονγκ Κονγκ είναι ένας σημαντικός εμπορικός εταίρος για την ΕΕ, με περίπου 50 δισεκατομμύρια ευρώ σε προιόντα που εμπορεύτηκαν πέρυσι», δήλωσε ο Mike Harrell, πρόεδρος Freight Forwarding της UPS Ευρώπης. «Με την έναρξη αυτής της νέας σιδηροδρομικής μεταφοράς σε αυτή τη διαδρομή, η UPS δεσμεύεται να βοηθήσει τους πελάτες της τόσο στην Ευρώπη όσο και στο Χονγκ Κονγκ να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους και να φτάσουν σε νέες αγορές».

Η διευρυμένη σιδηροδρομική υπηρεσία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσαρμόσουν τις απαιτήσεις μεταφοράς τους και τις δαπάνες, ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αλυσίδας εφοδιασμού τους. Οι επιχειρήσεις της υψηλής τεχνολογίας, λιανικής πώλησης και βιομηχανίας μπορούν να επωφεληθούν από τη μεγαλύτερη ταχύτητα στην αγορά με εξολοκλήρου έλεγχο στην πορεία των προϊόντων υψηλής αξίας.

Μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εμπειρία της UPS στις Υπηρεσίες Εκτελωνισμού, ώστε να διαχειριστούν πολύπλοκους τελωνειακούς κανονισμούς, έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος των καθυστερήσεων και να επιταχυνθεί η έγκαιρη παράδοση των εμπορευμάτων.

Η νέα υπηρεσία UPS Preferred® FCL-Rail προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • Εξυπηρέτηση:  Οι πελάτες συσκευάζουν τα εμπορεύματα απευθείας σε container. Δεν απαιτείται μεταφόρτωση.
  • Ασφάλεια: Διαχείριση σφραγίδων, συναγερμών και προαιρετική παρακολούθηση της θέσης των εμπορευματοκιβωτίων με GPS, της θερμοκρασίας, της υγρασίας, της κίνησης και του φωτός.
  • Απλοποιημένος εκτελωνισμός: Τα συστήματα UPS συνδέονται ηλεκτρονικά με τις τελωνειακές αρχές, μειώνοντας τον κίνδυνο σφαλμάτων και επιταχύνοντας τις διαδικασίες εκτελωνισμού.
  • Βιωσιμότητα: Οι σιδηροδρομικές υπηρεσίες εκπέμπουν 25 φορές λιγότερο CO2 από ότι οι εναέριες μεταφορές και σημαντικά λιγότερα οξείδια αζώτου, μη μεθανιούχους υδρογονανθράκες και διοξείδιο του θείου από ότι οι θαλάσσιες μεταφορές, καθιστώντας το πιο φιλικό μέσο μεταφοράς προς το περιβάλλον.
  • Ορατότητα: Η UPS Flex ™ Global View παρέχει πλήρη ορατότητα στην κατάσταση αποστολής και προσφέρει βασικές πληροφορίες στους πελάτες της σχετικά με την πρόοδο των προϊόντων τους.

Η σιδηροδρομική υπηρεσία Χονγκ Κονγκ-Ευρώπη αποτελεί επέκταση του χαρτοφυλακίου πολλαπλών μεταφορικών υπηρεσιών UPS''s Preferred®, το οποίο συνδέει σιδηροδρομικώς τέσσερις στάσεις στην Ευρώπη και έξι σταθμούς στην Κίνα.