Νέα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις, με έως 100% περισσότερα MB, φέρνει η COSMOTE

Νέα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις, με έως 100% περισσότερα MB, φέρνει η COSMOTE

Αυξημένη κατά 400% είναι η χρήση δεδομένων μέσω κινητού τηλεφώνου για τους εταιρικούς συνδρομητές την τελευταία πενταετία, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSMOTE.

Οι Έλληνες επαγγελματίες χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο το Internet στο κινητό τους, με αποτέλεσμα η κίνηση στο δίκτυο της COSMOTE, από τα 1,2 petabytes (1 petabyte=1000 terabytes) το 2014, αναμένεται να εκτοξευθεί στα 5,6 petabytes στο τέλος του 2018, παρουσιάζοντας αύξηση 36% έναντι του 2017.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχεία της COSMOTE, σημαντική είναι η αύξηση χρήσης Roaming για τους εταιρικούς πελάτες της εταιρείας την τελευταία πενταετία.

Πιο αναλυτικά, τα στοιχεία έχουν ως εξής για τη χρήση του Mobile Data την τελευταία πενταετία:

Νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile - Έως διπλάσια MB

Ανταποκρινόμενη σε αυτή την τάση, η εταιρεία ανανέωσε τα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις, προσφέροντας μεγαλύτερη ενσωματωμένη αξία στον επαγγελματία. Η νέα σειρά προγραμμάτων COSMOTE Business Mobile, προσφέρει περισσότερα MB, που σε κάποια προγράμματα είναι έως και διπλάσια, για χρήση Internet από το κινητό και έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα.

Επιπλέον, για τις αυξημένες ανάγκες των επιχειρήσεων για επικοινωνία στο εξωτερικό, τα νέα προγράμματα παρέχουν έως 1.000 λεπτά ομιλίας προς διεθνή δίκτυα σταθερής και κινητής 35 χωρών, καθώς και δωρεάν χρήση περιαγωγής σε χώρες εκτός Ε.Ε., μέσω της υπηρεσίας Travel Pass, με έως και 10 δωρεάν Travel Passes τον μήνα.

Σε πέντε επιλογές

Τα νέα προγράμματα κινητής COSMOTE Business Mobile, διατίθενται σε πέντε επιλογές: Small, Medium, Large, Gold & Platinum, με έως 30GB ενσωματωμένα data.

Με την ενεργοποίηση οποιουδήποτε προγράμματος συμβολαίου COSMOTE Business Mobile, παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, για ενισχυμένη προστασία του smartphone και των αρχείων σε αυτό, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογής. Περισσότερες πληροφορίες και ο τιμοκατάλογος των προγραμμάτων: εδώ.

COSMOTE: Το μεγαλύτερο δίκτυο 4G στην Ελλάδα

Μέσα από τα νέα προγράμματα κινητής, οι επαγγελματίες έχουν στη διάθεσή τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στη χώρα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα.

Το δίκτυο της COSMOTE έχει αποσπάσει το βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής, «Greece's Fastest Mobile Network 2018» από την Ookla®, τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων Mobile Internet.



Επίσης, έχει λάβει την πιστοποίηση «Best in Test» για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής στην Ελλάδα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δίκτυο της COSMOTE, οι συνδρομητές έχουν τον πλήρη έλεγχο των διαθέσιμων MB τους ανά πάσα στιγμή με την αποκλειστική και δωρεάν υπηρεσία COSMOTE My Internet η οποία εξασφαλίζει ότι όταν καταναλωθούν τα δωρεάν MB, διακόπτεται αυτόματα η χρήση data. Έτσι, οι χρήστες προστατεύονται από μη επιθυμητές χρεώσεις, ενώ μπορούν να αγοράσουν επιπλέον πακέτα data σε προνομιακές τιμές εφόσον το επιθυμούν.