Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εγγραφή ναυτιλιακών και παρα-ναυτιλιακών επιχειρήσεων

Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εγγραφή ναυτιλιακών και παρα-ναυτιλιακών επιχειρήσεων

Μία νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία θα μπορούν να εγγραφούν ναυτιλιακές και παρα - ναυτιλιακές επιχειρήσεις, συνθέτοντας ένα σύμπλεγμα ναυτιλιακών δραστηριοτήτων, παρουσιάστηκε σήμερα στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδη.

Η νέα πλατφόρμα υποστηρίζεται ενεργά από το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, αλλά και την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ).

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου, Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης, απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ αναφέρθηκε στη σημασία του της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ενώ ο τομεάρχης Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στη ναυτιλιακή κοινότητα, σημειώνοντας την αναγκαιότητα διεξαγωγής ενός εθνικού διαλόγου προς όφελος της ανάπτυξης της ναυτιλίας και των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων της χώρας.

Ο Β'' αντιπρόεδρος του ΝΕΕ, Β. Λογοθέτης, αναφέρθηκε στο σύνολο των δράσεων που επελήφθη το Επιμελητήριο κατά το παρελθόν έτος, ενώ αναφέρθηκε και στη στόχευση που έχει τεθεί για το τρέχον κατά τομέα δραστηριότητας.

Επίσης,κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απενεμήθησαν τιμητικές πλακέτες σε πρόσωπα της ναυτιλίας που συνέβαλλαν με το έργο τους στις δραστηριότητες του ΝΕΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ