Νέα διοίκηση στην «Ήρων Θερμοηλεκτρική»

Νέα διοίκηση στην «Ήρων Θερμοηλεκτρική»

Η νέα διοίκηση της «Ήρων Θερμοηλεκτρική», που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας, ανακοινώθηκε από την εταιρεία του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιώργος Κούβαρης και ο κ. Γιώργος Δανιόλος ανέλαβαν τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του διευθύνοντος συμβούλου, αντίστοιχα.

Ο κ. Κούβαρης, χημικός μηχανικός, με 30ετή εμπειρία στον τομέα της ενέργειας και της βιομηχανίας των πετρελαιοειδών, προέρχεται από τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Επιπλέον, εκτελεί και χρέη εμπορικού διευθυντή του ΗΡΩΝ από την ίδρυση της εταιρείας.

Ο κ. Δανιόλος, ηλεκτρολόγος μηχανικός, έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος του Ομίλου VODAFONE, σε Ελλάδα, Ιταλία και Αλβανία, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια είναι διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία ENGIE HELLAS.

«Σε μία περίοδο ταχύτατης ανάπτυξης και εξελίξεων στην αγορά της ενέργειας, επιδιώκουμε ο ΗΡΩΝ να συνεχίζει να έχει ηγετικό ρόλο στην αγορά, εξυπηρετώντας όλες τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών του με τρόπο αποτελεσματικό και οικονομικό» δήλωσε ο κ. Κούβαρης.

«Η ενεργειακή αγορά μετασχηματίζεται και φιλοδοξία μας είναι ο ΗΡΩΝ να οδηγήσει τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Σύντομα, νέα προϊόντα, υπηρεσίες, αλλά και συνεργασίες θα εκπλήξουν ευχάριστα τους πελάτες μας», ανέφερε ο κ. Δανιόλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ