Νέα, αποκλειστική συνεργασία της Westnet με την Fujitsu

Νέα, αποκλειστική συνεργασία της Westnet με την Fujitsu

Η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia ανακοίνωσε την έναρξη τη συνεργασίας της με την Fujitsu, φέρνοντας στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου με την πλήρη γκάμα προϊόντων και λύσεων πληροφορικής της τελευταίας (datacenters, clients, scanners).

Η νέα συνεργασία θα καλύπτει επίσης και τη διανομή λύσεων από το πλούσιο χαρτοφυλάκιο της Fujitsu στους τομείς των ψηφιακών υποδομών, της ασφάλειας δεδομένων και των ολοκληρωμένων (integrated) συστημάτων, ενώ προβλέπεται να επεκταθεί και στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης και του Internet of Things – IoT.

Μέσω επίσης του προγράμματος SELECT Partner Program της Fujitsu, η συνεργασία αυτή αποσκοπεί και στην παροχή συνοδευτικών υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας στο δίκτυο μεταπωλητών που συνεργάζονται με τη Westnet. Απώτερος στόχος, είναι οι συνεργάτες της Fujitsu και της Westnet στην Ελλάδα και την Κύπρο να έχουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη έτσι ώστε από απλοί μεταπωλητές, να γίνουν ολοκληρωμένοι πάροχοι λύσεων και πολύτιμοι συνεργάτες σε θέματα υποδομών πληροφορικής και ψηφιακού μετασχηματισμού για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της νέας συνεργασίας, ο εμπορικός διευθυντής της Westnet Γιώργος Δαβιώτης δήλωσε:

«Συνεχίζοντας το πλάνο ανάπτυξης της Westnet κατορθώσαμε να ολοκληρώσουμε ένα ακόμα βήμα, τη διεύρυνση του Commercial προϊοντικού μας μίγματος με προϊόντα και λύσεις που διαφοροποιούν και αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα των συνεργατών μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε αρωγό ένα σημαντικό και αναγνωρίσιμο brand, αυτό της Fujitsu».