Νέα ανάθεση από την Banque Travelex στην Profile

Νέα ανάθεση από την Banque Travelex στην Profile

Την τραπεζική πλατφόρμα FMS.next, της Profile  επέλεξε  ο διεθνής τραπεζικός οργανισμός Banque Travelex S.A.,  με έδρα το Παρίσι ως κεντρικό σύστημα, για την παροχή υπηρεσιών multi-currency online banking στη γαλλική αγορά, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.

Ειδικότερα, όπως ενημερώνει η εταιρεία, κατόπιν διεθνούς αξιολόγησης κορυφαίων τραπεζικών συστημάτων, η Banque Travelex επέλεξε το FMS.next ως βασική πλατφόρμα διαχείρισης τραπεζικών εργασιών της τράπεζας. Μέσω του αρθρωτού σχεδιασμού του και των σύγχρονων τεχνολογικών προτύπων που ενσωματώνει, το FMS.next επιτρέπει εύκολη προσαρμογή στις απαιτήσεις του οργανισμού όπως αυτός αναπτύσσεται και διαφοροποιείται, προσφέροντας υψηλά επίπεδα ευελιξίας τόσο για την Travelex όσο και τους συνεργάτες του ομίλου.

Το FMS.next διαθέτει ολοκληρωμένη core banking λειτουργικότητα σε ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, χωρίς να απαιτεί σύνθετες υποδομές και χρονοβόρες διαδικασίες υλοποίησης. Η χρήση των τεχνολογικά προηγμένων εργαλείων του, εξασφαλίζει ασφάλεια των Online συναλλαγών, προσφέροντας αξιόπιστη ροή εργασιών και επισπεύδοντας την κάλυψη των λειτουργικών απαιτήσεων ενός διεθνούς διαδικτυακού τραπεζικού οργανισμού.