Ν.Δ.: Κατέρρευσε το κυβερνητικό παραμύθι περί καθαρής εξόδου

Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2018, 20:25
-A +A
Ν.Δ.: Κατέρρευσε το κυβερνητικό παραμύθι περί καθαρής εξόδου

Το προσχέδιο του προϋπολογισμού που περιλαμβάνει τις νέες περικοπές συντάξεων, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις κυβερνητικών στελεχών, καταρρίπτει το αφήγημα της κυβέρνησης περί καθαρής εξόδου. Αυτό τονίζει η Ν.Δ. υπενθυμίζοντας πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ψήφισαν τις μειώσεις των συντάξεων από 1/12019 και τώρα επιχειρούν να πείσουν την Τρόικα για ακύρωση του νόμου.

Ευχόμενη στους Αλέξη Τσίπρα και Ευκλείδη Τσακαλώτο να πείσουν την Τρόικα να αφαιρέσει το μέτρο «από το τέταρτο άτυπο μνημόνιο που υπέγραψαν» τους καλεί να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τους Έλληνες και να ζητήσουν συγνώμη από τους συνταξιούχους για το επιχείρημα που επικαλέστηκαν σχετικά με το πως μπορεί να γίνει βιώσιμο το ασφαλιστικό όταν αποβιώσουν.

Συγκεκριμένα η Ν.Δ. αναφέρει τα εξής:

«Το κυβερνητικό παραμύθι της καθαρής εξόδου από το μνημόνιο κατέρρευσε και επισήμως σήμερα.

Το προσχέδιο του προϋπολογισμού περιλαμβάνει τελικά και τις νέες περικοπές των συντάξεων που μόνοι τους ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την 1/1/19.

Η Νέα Δημοκρατία ειλικρινά εύχεται στους κ. Τσίπρα και Τσακαλώτο να πείσουν, έστω και την ύστατη στιγμή, την Τρόικα να αφαιρέσει το συγκεκριμένο μέτρο από το τέταρτο άτυπο μνημόνιο που υπέγραψαν.

Μέχρι τότε, ωστόσο, ας πάψουν να κοροϊδεύουν τους Έλληνες και ας ζητήσουν επιτέλους μια συγγνώμη από τους συνταξιούχους για το ανατριχιαστικό επιχείρημά τους ότι το ασφαλιστικό θα γίνει βιώσιμο μόνον αν αποβιώσουν»

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 26/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα