MIG: Εξετάζεται η πώληση μετοχικών συμμετοχών σε ενδιαφερόμενους επενδυτές

MIG: Εξετάζεται η πώληση μετοχικών συμμετοχών σε ενδιαφερόμενους επενδυτές

Η MIG εξετάζει διάφορες εναλλακτικές για την αναδιάρθρωση ή/και τη μείωση των δανειακών υποχρεώσεων μέσω και της πώλησης μετοχικών συμμετοχών της σε ενδιαφερόμενους επενδυτές που εκδηλώνουν σχετικό ενδιαφέρον, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Marfin Investment Group, με αφορμή δημοσιεύματα και σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις που εύλογα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Η Εταιρεία σύμφωνα με την πολιτική της δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων πληροφοριών που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας και καλεί το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες Ανακοινώσεις ή Δελτία Τύπου της Εταιρείας.

Σε ξεχωριστή της ανακοίνωση και συγκεκριμένα για την Attica Group, η MIG σημειώνει ότι εξετάζει διάφορες εναλλακτικές για την αναδιάρθρωση ή/και τη μείωση των δανειακών υποχρεώσεων μέσω και της πώλησης μετοχικών συμμετοχών της σε επενδυτές που εκδηλώνουν σχετικό ενδιαφέρον.

Στο πλαίσιο αυτό έχει γίνει κατά καιρούς παραλήπτης διαφόρων προσφορών ή προτάσεων, τις οποίες δεν έχει αποδεχθεί.

Η Εταιρία θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις που εύλογα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Η Εταιρία σύμφωνα με την πολιτική της δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων πληροφοριών που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας και καλεί το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες Ανακοινώσεις ή Δελτία Τύπου της Εταιρίας. 

Διαβάστε ακόμα:

- Attica Συμμετοχών: Διευκρινίσεις για δημοσίευμα περί συμφωνίας πώλησης του ακτοπλοϊκού στόλου