Μειοδότης η ΤΕΡΝΑ για τις πρόδρομες εργασίες της γραμμής 4 του Μετρό

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018, 14:58
-A +A
Μειοδότης η ΤΕΡΝΑ για τις πρόδρομες εργασίες της γραμμής 4 του Μετρό

Στο διαγωνισμό της Αττικό Μετρό, που αφορά τη μετατόπιση των Δικτύων Κοινής Ωφέλειας και τις διερευνητικές αρχαιολογικές ανασκαφές για την υλοποίηση του πρώτου τμήματος (Άλσος Βεΐκου-Γουδή) της νέας γραμμής 4 του Μετρό, μειοδότησε η ΤΕΡΝΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανάδειξη ως αναδόχου της ΤΕΡΝΑ θα πραγματοποιηθεί σε προσεχή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Αττικό Μετρό, ενώ το συγκεκριμένο έργο είχαν διεκδικήσει οι εταιρείες Ερέτβο, Άκτωρ, Θεμέλη, ΤΕΡΝΑ, J&P Άβαξ, P&C Development, Μυτιληναίος, και Intrakat.

Οι πρόδρομες εργασίες της γραμμής 4, θα έχουν διάρκεια 30 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, με τη χρηματοδότησή τους να προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τις δανειακές πιστώσεις της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Σημειώνεται πως τα τρία σχήματα που έχουν παραμείνει στο διαγωνισμό, οι κοινοπραξίες ΤΕΡΝΑ - Vinci -Siemens, J&P Άβαξ - Ghella - Alstom Transport και Άκτωρ - Ansaldo - Hitachi Rail Italyαναμένεται να κληθούν το προσεχές διάστημα να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 26/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα