Μεγάλη ανταπόκριση στις δωρεάν ημερίδες της Epsilon Net για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) της ΑΑΔΕ

Μεγάλη ανταπόκριση στις δωρεάν ημερίδες της Epsilon Net για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) της ΑΑΔΕ

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη ανταπόκριση οι δωρεάν, online Ημερίδες που διοργάνωσε ο Όμιλος Epsilon Net για Ιατρούς, Δικηγόρους, Μηχανικούς και Ιδιοκτήτες Τουριστικών Καταλυμάτων αναφορικά με τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) της ΑΑΔΕ.

Για άλλη μια φορά, περισσότεροι από 4.000 ελεύθεροι επαγγελματίες εμπιστεύτηκαν την Epsilon Net για την ενημέρωσή τους σε μια περίοδο απαιτητικών συνθηκών στο δρόμο προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Οι συμμετέχοντες έλαβαν ολοκληρωμένες και σαφείς απαντήσεις για το φλέγον θέμα της Υποχρεωτικής Εφαρμογής από 1/7/21 των Ηλεκτρονικών Βιβλίων (myDATA) της ΑΑΔΕ.

H Epsilon Net διοργάνωσε 4 ξεχωριστές ημερίδες για να ενημερώσει εξειδικευμένα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διαφορετικούς κλάδους επαγγελματιών. Συγκεκριμένα οι ημερίδες αφορούσαν: α) Αρχιτέκτονες, Τοπογράφους και όλους τους Μηχανικούς, β) Ιδιοκτήτες Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Τουριστικών Καταλυμάτων, γ) Ιατρούς και Επαγγελματίες στο Κλάδο της Υγείας, δ) Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Δικαστικούς Επιμελητές. Ο  κ. Νίκος Καλαμαράς, Εισηγητής Φορολογικών Σεμιναρίων ερμήνευσε όλα τα φλέγοντα ζητήματα γύρω από την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και  απάντησε live σε πλήθος ερωτημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες. Κατά τη διάρκεια των ημερίδων, ο κ. Πέτρος Κοραλής, Sales Manager της Epsilon Net έκανε αναλυτική παρουσίαση της web εφαρμογής για ηλεκτρονική τιμολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών,  Epsilon Smart, της αυτόματης σύνδεσης της εφαρμογής με το λογιστή του επαγγελματία, αλλά και των εξειδικευμένων χαρακτηριστικών που προσφέρουν οι διαφορετικές εκδόσεις της εφαρμογής: Epsilon Smart Architect, Epsilon Smart Philoxenia, Epsilon Smart Hygeia & Epsilon Smart Themida. Η εφαρμογή Epsilon Smart έχει ήδη κατακτήσει το σύνολο των ελευθέρων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων, ξεπερνώντας τις 15.000 εγκαταστάσεις.

Ο Όμιλος Epsilon Net παραμένει στο πλευρό όλων των επαγγελματιών στις απαιτητικές συνθήκες που διαμορφώνονται από την εφαρμογή της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής τιμολόγησης και ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό για έγκυρη και δωρεάν ενημέρωση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένες τις ημερίδες κάνοντας κλικ εδώ:

Ημερίδα για Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς & Τοπογράφους για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) της ΑΑΔΕ

Ημερίδα για Ιδιοκτήτες Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Τουριστικών Καταλυμάτων για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) της ΑΑΔΕ

Hμερίδα για Ιατρούς & Επαγγελματίες στον Κλάδο της Υγείας για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) της ΑΑΔΕ

Hμερίδα για Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Δικαστικούς Επιμελητές για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) της ΑΑΔΕ