ΜediaMarkt Smart Days για μια... κίνηση Smart και στο τελευταίο δεκαήμερο εκπτώσεων

ΜediaMarkt Smart Days για μια... κίνηση Smart και στο τελευταίο δεκαήμερο εκπτώσεων

Η MediaMarkt εγκαινιάζει μια νέα εποχή στον κλάδο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών και στην περίοδο των εκπτώσεων και μας καλεί να κάνουμε την κίνηση Smart! Η μάρκα που περιστρέφεται γύρω από τον κάθε καταναλωτή, καλύπτοντας όλες τις διαφορετικές του ανάγκες, φέρνει δελεαστικές εκπτώσεις για το τελευταίο δεκαήμερο εκπτώσεων σε μια μεγάλη ποικιλία οικιακών συσκευών και προσφέρει μοναδικά οφέλη σε όσους εμπιστεύονται το δίκτυό της, σε όλη τη χώρα.

Αποκλειστικά στη MediaMarkt, όλες οι σκούπες ROWENTA με έκπτωση έως -30% μέχρι τις 25/02 και δωρεάν τα φίλτρα για έναν ολόκληρο χρόνο αξίας 40€! Επιπλέον, μέχρι και τις 29/02 για όλες τις οικιακές συσκευές, κερδίστε 5 χρόνια Δωρεάν εγγύηση και βρείτε:

- Πλυντήριο BOSCH WAT24368GR μόνο 399 €

- Ψυγειοκαταψύκτη MORRIS T 71305 CAP στη μοναδική τιμή των 319€

Η μεγάλη γκάμα της MediaMarkt σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα εγγυάται ότι θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε και όχι ό,τι έχει μείνει. Γιατί τα αποθέματα της MediaMarkt δεν τελειώνουν!

Ανακαλύψτε ακόμα, στον μοναδικό κόσμο εκπτώσεων της MediaMarkt πάνω από 150 επώνυμες μάρκες όλων των κατηγοριών προϊόντων σε ασύγκριτα εκπτωτικές τιμές, οικιακές συσκευές, μικρές συσκευές σπιτιού και προσωπικής περιποίησης, τηλεοράσεις, smartphones, laptops, gaming και όλα αυτά σε ποσότητες που φτάνουν για όλους.

Στη MediaMarkt γνωρίζουν καλά τι σημαίνει μοναδική αγοραστική εμπειρία, γι’ αυτό για κάθε προϊόν που θα επιλέξει ο καταναλωτής υπάρχει πλήρης σειρά υπηρεσιών που το συνοδεύουν, ώστε να μπορεί να το απολαύσει σωστά άμεσα, από την παράδοση μέχρι και την εγκατάσταση. Για μια κίνηση smart λοιπόν, η MediaMarkt είναι εδώ!

Για τα καλύτερα deals των εκπτώσεων, επισκεφθείτε ένα από τα 12 καταστήματα ή την ιστοσελίδα της MediaMarkt.