Μ. Σεντένο: Η ελληνική κυβέρνηση να συνεχίσει τη μεταρρυθμιστική διαδικασία

Μ. Σεντένο: Η ελληνική κυβέρνηση να συνεχίσει τη μεταρρυθμιστική διαδικασία

Η Ελλάδα δεν ήταν στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup επισήμανε ο πρόεδρος του οργάνου, Μάριο Σεντένο, αναφέροντας πάντως ότι δεν είναι ανάμεσα στις χώρες που έχει λάβει γράμμα από την Επιτροπή σχετικά με τον προϋπολογισμό της.

Παράλληλα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το έκτακτο Eurogroup που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες, ο κ. Σεντένο τόνισε πως είναι «σίγουρος ότι η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει τη μεταρρυθμιστική διαδικασία και θα εκπληρωσει τις δεσμεύσεις της για το επόμενο και τα επόμενα έτη, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει πραγματικά ένα 'success story'' στο μέλλον».

Από την πλευρά του, ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, ερωτηθείς σχετικά με τον ελληνικό προϋπολογισμό υποστήριξε πως δεν πρόκειται να υπάρξουν «κακές εκπλήξεις»  

«Δεν μπορούμε να προδικάσουμε από σήμερα αυτά που θα ανακοινωθούν την Τετάρτη» διευκρίνισε ο  ανέφερε ο Π. Μοσκοβισί, ζητώντας «υπομονή», σχολιάζοντας ωστόσο ότι από μόνο του ότι η Ελλάδα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό Εξάμηνο είναι ένα «γεγονός», μια «καλή είδηση».