Λύση cloud για την Marks & Spencer από την Entersoft

Λύση cloud για την Marks & Spencer από την Entersoft

Η Marks & Spencer, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής παγκοσμίως στο χώρο ένδυσης/υπόδησης, επέλεξε να υλοποιήσει την cloud oriented λύση Entersoft Retail τoυ ομίλου Entersoft για τα 27 καταστήματα και τα 110 τερματικά της σε όλη την Ελλάδα, γνωστοποιεί σχετική ανακοίνωση.

Από τους κύριους στόχους της Marks & Spencer ήταν η επίτευξη της real time εφαρμογής των πολυάριθμων, παράλληλων και συνδυαστικών προωθητικών ενεργειών απευθείας στα καταστήματα, χωρίς την παρεμβολή άλλου συστήματος, τα οποία πλέον συντηρούνται και επαυξάνονται μέσα στο περιβάλλον του Entersoft Business Suite παρέχοντας πλούσιο, έγκαιρο και έγκυρο reporting για την επίτευξη των KPIs πωλήσεων.

Επιπρόσθετα δίνεται η δυνατότητα κεντρικής συστημικής διαχείρισης των προνομίων των πελατών για αλλαγή και εξαργύρωση κουπονιών και πόντων, με τα εκπτωτικά κουπόνια να δημιουργούνται μέσα στο σύστημα, για τον γρηγορότερο έλεγχο στην απόδοση και εξαργύρωση αυτών. Το αποτέλεσμα είναι η πλήρης “ορατότητα” του πελατολογίου από όλα τα καταστήματα, που παρέχει ευελιξία και ισχυρή αναβάθμιση της εμπειρίας του τελικού πελάτη, ο οποίος μπορεί να εξυπηρετηθεί από οποιαδήποτε σημείο πώλησης, ανεξάρτητα του καταστήματος της αρχικής αγοράς.

H Entersoft παρέδωσε στη Marks & Spencer ένα ευέλικτο, φιλικό και επεκτάσιμο σύστημα, με online διασύνδεση και πλήρη ενοποίηση με τα υπόλοιπα συστήματα της εταιρείας, σφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αρχή μιας στρατηγικής συνεργασίας.