ΓΔ: 897,01 -13,20 (-1,45 %)

Τζίρος: 251,67 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2017η
Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

ΓΔ: 897,01 -13,20 (-1,45 %)

Τζίρος: 251,67 εκατ. €   RT

Λαμπάδες και δώρα: κολεξιόν Πάσχα 2021

Λαμπάδες και δώρα: κολεξιόν Πάσχα 2021

Ο Μάιος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ… καλά, καλά, εντάξει, δεν μας έφτασε ο Μάιος ακόμη, αλλά… που θα πάει, θα φτάσει. Το θέμα είναι ότι ο Μάιος μαζί του θα φέρει και… την Κυριακή του Πάσχα (2 Μαΐου φέτος), και τότε… θα είναι πολύ αργά! Όσο έχουμε ακόμη Απρίλιο, λοιπόν, φρόντισε για τα πασχαλινά δώρα παιδιών, βαφτιστηριών και ανηψιών, για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή! Και για να μην τρέχεις από ‘δω κι από ‘κει… απλά μπες στο Public.gr και θα τα βρεις όλα μαζεμένα και όμορφα!

Λοιπόν, δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ είχα πάντοτε αδυναμία σε χειροποίητες λαμπάδες! Δεν ξέρω, δείχνουν κάπως πιο “ζεστές”, πιο “προσωπικές”, κάτι που σου δίνει ο νονός ή η νονά από καρδίας και όχι για να “βγάλει την υποχρέωση”. Είσαι μαζί μου; Τέλεια! Λοιπόν, δες λαμπάδα με χειροποίητη χάντρα “μάτι” σε χοντρό κερί ή και σε λεπτό, αν προτιμάς. Και για μικρότερες ηλικίες, σου έχω βρει λαμπάδα με παιχνίδι δράκο για αγόρια και λαμπάδα με ουράνιο τόξο (και σακίδιο) για κορίτσια!

Βέβαια, τα παιδιά είναι παιδιά και, ειδικά σε μικρότερες ηλικίες, θα εκτιμήσουν μια παιχνιδολαμπάδα πολύ περισσότερο από κάτι χειροποίητο. Για τέτοιες περιπτώσεις, για να μη γίνεις η νονά ή ο νονός που φέρνει “μπλιαχ” λαμπάδα, αναγκαστικά θα πρέπει να στραφείς σε κάτι πιο… mainstream. Αφήνω, λοιπόν, τα χειροποίητα και πάω επί τόπου στη λαμπάδα Barbie Ινστιτούτο Ομορφιάς για τα κορίτσια, ενώ για τις φανατικές της Disney, έχουμε λαμπάδα Frozen 2 με την Elsa! Για τα αγόρια, έχουμε λαμπάδα Nerf Ultra Two με ό,τι ονειρεύεται ένα αγόρι κατάλληλης ηλικίας – μεγαλύτερη ταχύτητα και μεγαλύτερη… εμβέλεια! Αν προτιμάς κάτι πιο κλασσικό, για μικρότερες ηλικίες, η λαμπάδα LEGO τραινάκι με αριθμούς θα σε καλύψει απολύτως.

Μαζί με τη λαμπάδα, προφανώς θα πρέπει να διαλέξεις και κάποιο δωράκι. Για παράδειγμα, ένα βιβλίο! Τι καλύτερο από ένα βιβλίο για μικρά παιδιά, το οποίο εξηγεί με απλά λόγια… τι ακριβώς γιορτάζουμε το Πάσχα! “Η ιστορία του Πάσχα” είναι το ιδανικό βιβλίο για να βάλεις το βαφτιστήρι ή το παιδί σου στο νόημα του Πάσχα. Από την άλλη, για πιο μικρά παιδιά, κάτι πιο ανάλαφρο ίσως, όπως το “Η Τσίου Τσίου ψάχνει το Λαγό του Πάσχα” είναι προτιμότερο!

Μπορεί, όμως, να έχεις… βαριές υποχρεώσεις ή απλώς να θέλεις να γίνεις ο απόλυτος ήρωας για το βαφτιστήρι σου. Τότε θα πρέπει να στραφείς στα μεγάλα όπλα: gaming! Το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθεις είναι αν έχει ήδη κάποια κονσόλα, για να μην αγοράζεις άλλα αντ’ άλλων. Ναι, είναι απόλυτη προσβολή το να πάρεις παιχνίδι για Xbox, όταν το βαφτιστήρι σου έχει Playstation. Αυτομάτως έχεις ‘κονομήσει την ταμπέλα του άσχετου. Αν έχει PlayStation, λοιπόν, μπορείς να του πάρεις ένα δεύτερο χειριστήριο και να κάτσεις να… σε παίξει (μην έχεις αυταπάτες) ένα διπλό. Έχει Nintendo Switch; Ρώτα αν έχει το νέο Super Mario 3D World και αν όχι… ξέρεις!

Τέλος, αν θες να ανέβεις σε επίπεδο νονού–θεότητας, μπορείς να του πάρεις κονσόλα, αν δεν έχει! Nintendo Switch Fortnite Edition και απλά θα σε λατρεύει για πάντα! Δεν ξέρω για τους κουμπάρους σου, αλλά το βαφτιστήρι θα σε λατρέψει!

Αυτά βέβαια είναι ιδέες. Αν θες να δεις κι άλλα, μπορείς να μπεις στο πασχαλινό site του Public και να δεις πολλά, πολλά περισσότερα! Μην ξεχνάς: το Πάσχα είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις!