Κ. Χρυσόγονος: Aν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσουν και οι Βούλγαροι με τους Ρουμάνους

Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2018, 10:40
-A +A
Κ. Χρυσόγονος: Aν συνεχίσουμε έτσι θα μας περάσουν και οι Βούλγαροι με τους Ρουμάνους

Τον κώδωνα κινδύνου για την για την οικονομική κατάσταση της χώρας έκρουσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος ο οποίος δήλωσε ότι «σήμερα είμαστε πάνω μόνο από Ρουμάνους και Βούλγαρους που θα μας περάσουν σε λίγα χρόνια αν συνεχίσουμε στη στασιμότητα».

Ο κ. Χρυσόγονος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ζήτησε να υπάρξουν «πραγματικές μεταρρυθμίσεις» και όχι η «κοπτοραπτική των Μνημονίων» υπογραμμίζοντας ότι αυτό «δεν μπορεί να το κάνει η σημερινή κυβέρνηση».

«Χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση με ισχυρότερη κοινωνική στήριξη. Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει κοινωνική στήριξη όπως δείχνουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδικαλιστικά σωματεία ή φοιτητικούς συλλόγους» πρόσθεσε ο κ. Χρυσόγονος, ο οποίος αναφερόμενος ειδικά στους ΑΝΕΛ είπε ότι «είναι κόμμα που βρίσκεται σε αποδρομή και δεν θα είναι καν στην επόμενη Βουλή».

Όσον αφορά την επόμενη κυβέρνηση τόνισε ότι το σημαντικό είναι να υπάρχει συνεννόηση «όχι όπως συμβαίνει με τη σημερινή κυβέρνηση. Όταν ένας υπ. Άμυνας δηλώνει ότι δεν λέει ούτε καλημέρα στον υπουργό Εξωτερικών, αυτό είναι θέατρο παραλόγου όχι κυβέρνηση».

Μιλώντας, τέλος, για την τραπεζική κρίση ονομάτισε ως αιτία «το μέγεθος των "κόκκινων" δανείων που συναρτάται με την πραγματική εικόνα της οικονομίας».

Φωτογραφία intime news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 06/12/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα