«Οι τρεις πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι»: Η ταινία που σάρωσε τα βραβεία αποκλειστικά στη Nova

«Οι τρεις πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι»: Η ταινία που σάρωσε τα βραβεία αποκλειστικά στη Nova

Το οσκαρικό blockbuster «Οι τρεις πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή από το Novacinema1HD, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, στις 22:00!

Η ταινία ήταν υποψήφια για 7 βραβεία Όσκαρ (Σεναρίου, Β' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Γούντι Χάρελσον, Μουσικής, Μοντάζ), ανάμεσα τους και για αυτό της Καλύτερης Ταινίας, ενώ τελικά απέσπασε 2 για τις συγκλονιστικές ερμηνείες των Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου και Σαμ Ρόκγουελ, Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου. Παράλληλα, η ταινία ήταν υποψήφια για έξι Χρυσές Σφαίρες από τις οποίες απέσπασε τις 4: Καλύτερης Ταινίας, Σεναρίου, Ά Γυναικείου και Β' Ανδρικού Ρόλου για τους Φράνσις ΜακΝτόρμαντ και Σαμ Ρόκγουελ αντίστοιχα, ενώ βραβεύτηκε και στα BAFTA Awards σε 5 κατηγορίες: Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας της Χρονιάς, Σεναρίου, Α' Γυναικείου και Β' Ανδρικού Ρόλου για τους Φράνσις ΜακΝτόρμαντ και Σαμ Ρόκγουελ.

Η οργισμένη Μίλντρεντ Χέιζ (Φράνσις ΜακΝτόρτμαντ) προβαίνει στην τελευταία και πιο τολμηρή προσπάθειά της προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος της κόρης της. Βλέποντας τις ενέργειες της τοπικής αστυνομίας να ατονούν μετά από την άκαρπη προσπάθεια των τελευταίων επτά μηνών, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις τρεις τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες στην είσοδο της κωμόπολης. Τα μηνύματα έχουν αποδέκτη τον σεβάσμιο αρχηγό της αστυνομίας του Έμπινγκ.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.