Intrasoft International: Ενώνει τις δυνάμεις της με την ΤakaDu στην αγορά υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

Intrasoft International: Ενώνει τις δυνάμεις της με την ΤakaDu στην αγορά υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

Σε συνεργασία με την TaKaDu, εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή λύσεων για υπηρεσίες ύδατος, προχωρά η Intrasoft International με στόχο την προσφορά των υπηρεσιών IoT (Internet of Things) της TaKaDu.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Intrasoft, "η αυτοματοποιημένη, βασισμένη σε λύσεις cloud, υπηρεσία της TaKaDu επιτρέπει στους πελάτες να εντοπίζουν, να αναλύουν και να διαχειρίζονται προβλήματα δικτύου, όπως διαρροές, εκρήξεις, ελαττωματικές υποδομές κλπ. Μετατρέποντας τα ακατέργαστα δεδομένα σε χρήσιμη πληροφορία, το TaKaDu παρέχει μεγαλύτερο εύρος προβολής, βελτιώνει την λειτουργική αποτελεσματικότητα και μειώνει την απώλεια ύδατος. Το TaKaDu εφαρμόζεται επί του παρόντος σε 11 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων της Αυστραλίας, Βραζιλίας, Χιλής, Ισπανίας, Ρουμανίας, Ταϊβάν και των ΗΠΑ".

«Η συνεργασία αυτή συνάδει με τη στρατηγική μας να εστιάσουμε στις αγορές υπηρεσιών κοινής ωφέλειας με καινοτόμες τεχνολογίες, με έμφαση στις υπηρεσίες IoT και SaaS. Ανυπομονούμε να προωθήσουμε τη λύση της TaKaDu σε διάφορες αγορές στην Ευρώπη. Συνεργαζόμαστε στενά για να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο που συνδυάζει την αποδεδειγμένη τεχνολογία IoT της TaKaDu με το ευρύ δίκτυο υπηρεσιών και υποστήριξής μας», τόνισε ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International.

«Η INTRASOFT είναι ένας ιδανικός συνεργάτης για εμάς, προσφέροντας επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου, επιτυχημένες δεξιότητες στον τομέα πληροφορικής και ενσωμάτωσης δεδομένων και παρουσία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Βλέπουμε ήδη δυνητικά να ανοίγονται εξαιρετικές νέες ευκαιρίες στην αγορά» επεσήμανε από την πλευρά του ο κ. Amir Peleg, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της TaKaDu.