Intrakat: Προς αύξηση μετοχικού κεφαλαίου - Έκτακτη ΓΣ στις 17 Δεκεμβρίου

Intrakat: Προς αύξηση μετοχικού κεφαλαίου - Έκτακτη ΓΣ στις 17 Δεκεμβρίου

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 17 Δεκεμβρίου συγκαλεί η Intrakat με θέμα, μεταξύ άλλων, την παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο με δυνατότητα περιορισμού ή κατάργησης του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων. Tα δύο θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:

  • Τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 20 και 21 και του άρθρου 7 παρ. 9 του Καταστατικού της Εταιρείας.
  • Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας με δυνατότητα περιορισμού ή κατάργησης του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων, σύμφωνα με τα άρθρα 24 παρ.1(β) και 27 παρ. 4 Ν. 4548/2018.

Σε περίπτωση που κατά την ως άνω Γενική Συνέλευση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το νόμο και το καταστατικό απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 24η Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10π.μ. στον ίδιο ως άνω τόπο, χωρίς δημοσίευση νεωτέρας προσκλήσεως. Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της τυχόν επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης θα είναι τα ως άνω αναφερόμενα, με εξαίρεση τα θέματα επί των οποίων θα έχει καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης