Η Volterra Χρυσός Χορηγός στο 5ο Forum Τουρισμού BTPF 2017

Η Volterra Χρυσός Χορηγός στο 5ο Forum Τουρισμού BTPF 2017

Η Volterra ΑΕ (πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος), δηλώνει δυναμικό παρόν στο 5o διεθνές forum τουρισμού, BTPF 2017, το οποίο διοργανώνεται τη Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, στο Κέντρο Πολιτισμού | Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από την εταιρεία Ανάπτυξης & Προώθησης Τουριστικών Επιχειρήσεων, SWOT. Η Volterra ΑΕ συμμετέχoντας στο forum ως χρυσός χορηγός αποδεικνύει έμπρακτα ότι στηρίζει έναν από τους πλέον δυναμικούς κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας.

Κάτι που εξάλλου τηρεί η Volterra από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας. Αφού συνδράμει στη διατήρηση των υψηλών επιπέδων ανταγωνιστικότητας πολλών τουριστικών επιχειρήσεων και εταιρειών (π.χ μεγάλες Ξενοδοχειακές μονάδες), η οποία επιτυγχάνεται μέσα από τη μείωση των λειτουργικών εξόδων τους για δαπάνες ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, μέσα από το BTPF δίνεται η ευκαιρία στα ξενοδοχεία που συμμετέχουν, να συναντήσουν και να συνομιλήσουν, με τους κατάλληλους και πιο σημαντικούς εκπροσώπους, εταιρειών και ταξιδιωτικών γραφείων (DMC's, PCO's, MICE, Business Travel, Leisure, Wholesalers & Tour Operators). Οι οποίες είτε πραγματοποιούν επαγγελματικά ταξίδια, είτε εταιρικές εκδηλώσεις, είτε ταξίδια αναψυχής στην Ελλάδα, δημιουργώντας συνθήκες συνεργασίας.

Στόχος του BTPF είναι η επίτευξη όσο το δυνατόν περισσότερων επαφών και προοπτικής συνεργασιών μεταξύ των συμμετεχόντων, ώστε να αναπτυχθούν απευθείας σχέσεις με τους πρωταγωνιστές της αγοράς, γνωρίζοντας οι καλύτεροι… τους καλύτερους!