Η σειρά realme GT παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Mobile World Congress στη Σανγκάη

Η σειρά realme GT παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Mobile World Congress στη Σανγκάη

Στο Mobile World Congress 2021 που πραγματοποιήθηκε στη Σανγκάη, η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, παρουσίασε το νέο της μοντέλο-ορόσημο, Realme GT ανακοινώνοντας παράλληλα τη νέα στρατηγική της με σύνθημα «Διπλή πλατφόρμα – Διπλά Ορόσημα» η οποία θα της επιτρέψει να παρουσιάσει ολοκληρωμένα και συνεκτικά τη μεσαίας και υψηλής κατηγορίας γκάμα προϊόντων της, προσφέροντας έτσι ακόμη περισσότερες επιλογές ισχυρής τεχνολογίας και άρτιου σχεδιασμού στους νέους καταναλωτές της. Ταυτόχρονα, η realme συνεχίζει την ταχεία ανάπτυξή της σε συνέχεια του 2020, κατακτώντας το ορόσημο των 70 εκατομμυρίων χρηστών smartphone παγκοσμίως, μόλις στους δύο πρώτους μήνες του 2021.

Διπλά ορόσημα, «Άλμα» στην αγορά υψηλών προδιαγραφών

Σύμφωνα με την εταιρεία στατιστικών στοιχείων Counterpoint, οι παγκόσμιες αποστολές smartphone της realme για το 2020 ανήλθαν συνολικά σε περισσότερα από 42,4 εκατομμύρια τεμάχια σημειώνοντας ρυθμό ανάπτυξης της τάξεως του 65%, γεγονός που κατέστησε την εταιρεία ως τη μόνη μάρκα smartphone στον κόσμο που θα σημειώσει συνολική ανάπτυξη πάνω από 50%. Και στη νέα αυτή χρονιά, η realme θα επικεντρωθεί στα προϊόντα μεσαίας και υψηλής κατηγορίας, τα οποία θα αποτελέσουν το κρίσιμο πεδίο στόχευσης για την συνολική ανάπτυξη της μάρκας. Πιστή στο πνεύμα του σλόγκαν της «Τόλμησε να κάνεις το άλμα», η realme τολμά και πρόκειται να προσφέρει μία πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων smartphone μεσαίας έως υψηλής κατηγορίας στους νέους καταναλωτές της, τροφοδοτώντας με καινούρια έμπνευση ολόκληρο τον κλάδο.

Για να πετύχει τον σκοπό αυτό, η realme ανακοινώνει επίσημα τη νέα γραμμή στρατηγικής της «Διπλή πλατφόρμα Διπλά Ορόσημα». Στις μεσαίες και υψηλότερες κατηγορίες, η εταιρεία θα αξιοποιήσει στις σειρές προϊόντων της τόσο την πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 8 όσο και την κορυφαία πλατφόρμα 5G της MediaTek Dimensity, λανσάροντας παράλληλα δύο νέες σειρές προϊόντων, οι οποίες, αποτελούμενες από μοντέλα-ορόσημα εφοδιασμένα με υψηλές αποδόσεις και τελευταίας λέξης αισθητική, θα προσφέρουν ακόμα περισσότερες premium δυνατότητες στους νεαρής ηλικίας χρήστες τους. Η έναρξη της στρατηγικής «Διπλή Πλατφόρμα Διπλά ορόσημα» θα σημάνει την αρχή για ένα νέο ταξίδι για τη realme με επιτυχίες και αναγνώριση.

Η κορυφαία απόδοση, γεννήθηκε για την ανάλογη ταχύτητα

Η νέα σειρά GT θα γίνει αναπόφευκτα η κορυφαία σειρά με τις υψηλότερες επιδόσεις στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων smartphone της εταιρείας, όπως αυτό θα διαμορφωθεί μέσα από τη χάραξη της νέας στρατηγικής της. Ως το νέο ορόσημο της realme, εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 888, η σειρά GT ωθεί τους χρήστες να «κάνουν το άλμα» και να αγκαλιάσουν την τελευταίας λέξης τεχνολογία και τον συνολικά ξεχωριστή εμπειρία που τους προσφέρεται μέσα από τη νέα σειρά προϊόντων.