Η Samsung στηρίζει το μουσικό φεστιβάλ Release Athens

Η Samsung στηρίζει το μουσικό φεστιβάλ Release Athens

Η Samsung Electronics Hellas συμμετέχει ως χορηγός στη φετινή διοργάνωση του μουσικού φεστιβάλ Release Athens 2022. Μετά από 3 χρόνια απουσίας, οι συναυλιακές νύχτες του Release επιστρέφουν και γίνονται ακόμη πιο επικές με τη δυναμική παρουσία της Samsung. Η εταιρεία υποδέχεται τους επισκέπτες του φεστιβάλ σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Νερού, όπου έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μερικά από τα τελευταία προϊόντα, όπως το Samsung Galaxy S22 Ultra 5G που επιτρέπει εντυπωσιακές λήψεις και πλάνα βίντεο υψηλής ευκρίνειας κατά τη διάρκεια της νύχτας και τον φορητό smart FHD projector The Freestyle που προσφέρει ευελιξία και δυνατότητα προβολής σε οποιαδήποτε επιφάνεια μέχρι και 100 ίντσες.

Όσοι βρεθούν στον ειδικά διαμορφωμένο αυτόν χώρο της Samsung έως τις 23 Ιουλίου, μπορούν να γράψουν τη δική τους αφιέρωση με τη γραφίδα S Pen πάνω στο Samsung Galaxy S22 Ultra 5G. Στη συνέχεια, κάθε αφιέρωση προβάλλεται στο κεντρικό Led Wall της Samsung κατά τη διάρκεια της συναυλίας, δίνοντας στον κόσμο την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον πιο διαδραστικό τρόπο την αγάπη του για τη μουσική, αλλά και να μεταφέρει το δικό του μήνυμα προς τα αγαπημένα του πρόσωπα.

To Release Athens αποτελεί από το 2016 ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά φεστιβάλ της Αθήνας, έχοντας φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας από πολλά και διαφορετικά μουσικά είδη. Φέτος, το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ζωντανά από 40+ κορυφαίους διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες για 12 μέρες, αλλά και να βιώσει την απελευθερωτική δύναμη της μουσικής. Μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα περάσουν από το stage του Release Athens είναι οι , Mogwai, Iggy Pop, Pet Shop Boys, Clutch, Parov Stellar, Thievery Corporation, London Grammar, Hooverphonic, LP και πολλοί άλλοι.