Η Qatar Airways συνδέει Ντόχα και Σαντορίνη με τρεις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα

Η Qatar Airways συνδέει Ντόχα και Σαντορίνη με τρεις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα

Η Qatar Airways προσφέρει περισσότερες επιλογές στους επιβάτες των πτήσεών της, ώστε να ανακαλύψουν τα πανέμορφα ελληνικά νησιά, με την έναρξη ενός νέου δρομολογίου προς Σαντορίνη (JTR), αλλά και τη συνέχιση των πτήσεων προς Μύκονο (JMK).

Η πρώτη πτήση με αφετηρία τη Ντόχα και προορισμό το ανακαινισμένο αεροδρόμιο της Σαντορίνης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 από αεροσκάφος A320, με 12 θέσεις στη Διακεκριμένη Θέση και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση. 

Η παρθενική πτήση από την Ντόχα πραγματοποιήθηκε από τον Καταριανό κυβερνήτη Abdulaziz Al Kaabi και τον Έλληνα κυβερνήτη Ανδρέα Ευλαμπίδη, για να τιμήσουν από κοινού αυτή την ιστορική πρώτη πτήση προς τη Σαντορίνη, ένα διαχρονικό σημείο αναφοράς για την ελληνική τουριστική βιομηχανία.

Η Qatar Airways συνδέει την Ελλάδα με περισσότερους από 150 προορισμούς παγκοσμίως μέσω του κεντρικού κόμβου της, του Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμάντ, το οποίο μάλιστα αναδείχθηκε το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο για δεύτερη χρονιά, σύμφωνα με τα Skytrax Airport Awards. Οι βασικοί προορισμοί με τους οποίους η χώρα μας είναι πλέον πιο κοντά, είναι οι Μαλδίβες, Μπαλί, Σεϋχέλλες, Πουκέτ, Ζανζιβάρη, Μπανγκόκ και Ντόχα.

Επιπρόσθετα, αξίζει να αναφερθεί ότι η Qatar Airways εξακολουθεί να εφαρμόζει την πολιτική ευέλικτων κρατήσεων, η οποία προσφέρει απεριόριστες αλλαγές σε ημερομηνίες ταξιδιού και προορισμούς και επιστροφές χρημάτων χωρίς τέλη, για όλα τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με ημερομηνία ολοκλήρωσης του ταξιδιού έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι επιβάτες που επιλέγουν να ταξιδέψουν  προς και από την Σαντορίνη, μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα αυξημένα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών της Qatar Airways, που προσφέρουν έως 35 κιλά στην Οικονομική Θέση και έως 40 κιλά, με επιπλέον δύο χειραποσκευές, στη Διακεκριμένη Θέση.

Η Qatar Airways, λοιπόν, επεκτείνει την παρουσία της στα περιφερειακά αεροδρόμια, φέρνοντας πλέον τόσο τη Σαντορίνη, όσο και τη Μύκονο πιο κοντά σε πολυάριθμες νέες αγορές μέσω του κόμβου της στην Ντόχα και παρέχοντας παράλληλα ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για όλους τους επιβάτες. Μια νέα εποχή για την περαιτέρω αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού μόλις ξεκίνησε.

Τεχνολογία και άνεση εν πτήση

Οι πτήσεις της Qatar Airways είναι πάντα μία μοναδική και ευχάριστη εμπειρία για τους επιβάτες. Για αυτό φροντίζουν μεταξύ άλλων οι διαθέσιμες τεχνολογίες εν πτήση, όπως και η άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Για τους επιβάτες που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους τους, το Wi-Fi εν πτήση επιτρέπει την online επικοινωνία σαν να είσαι οπουδήποτε στη γη, ενώ βρίσκεσαι στους αιθέρες. Το Wi-Fi είναι διαθέσιμο στα αεροσκάφη A380, B787, A319, καθώς και σε επιλεγμένα A320, A321, A330, A350 και B777.

Στην Oικονομική Θέση, οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν έναν κόσμο άνεσης και ξεκούρασης όταν ταξιδεύουν με την Qatar Airways. Είτε θέλουν να δειπνήσουν, είτε να κοιμηθούν είτε απλώς να χαλαρώσουν, απολαμβάνοντας περισσότερες από 4.000 επιλογές ψυχαγωγίας σε μεγάλη οθόνη, τα ευρύχωρα καθίσματα των αεροσκαφών της εταιρείας προσφέρουν άπλετο χώρο για να απολαύσουν όλοι και όλες το απόλυτο ταξίδι. Το βραβευμένο πλήρωμα της καμπίνας φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα.

Ασφαλώς, υπάρχει πάντα η δυνατότητα για τους ταξιδιώτες να γνωρίσουν  τους πιο εμβληματικούς προορισμούς του κόσμου, με ένα αξέχαστο ταξίδι στην Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση Παγκοσμίως, όπως πιστοποιήθηκε κι από τα Skytrax World Airline Awards 2021.

Τέλος, ως προς την προσφερόμενη γαστριμαργική εμπειρία στον αέρα, η νέα τάση της γεύσης στις αεροπορικές εταιρείες υπαγορεύει μια έντονα πελατο-κεντρική προσέγγιση. Στην Qatar Airways όλες και όλοι θα μπορέσουν να γευθούν την υψηλού επιπέδου κουζίνα που σχεδιάστηκε από τους καλύτερους σεφ στον κόσμο και να απολύσουν κρασιά εκλεκτής σοδειάς, σερβιρισμένα με δεξιοτεχνία. Επίσης το a la carte μενού προσφέρει στους επιβάτες λαχταριστά πιάτα, όποτε το επιθυμούν, τα οποία μπορούν να απολαύσουν εν πτήσει στο μεγάλο και άνετο τραπεζάκι της θέσης  τους.

Η Qatar Airways σε φέρνει στη θέση του θεατή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Στη Ντόχα του Κατάρ, στην έδρα της Qatar Airways, θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022 και οι επιβάτες της Qatar Airways από την Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων τους για το Μουντιάλ, μέσω του qatarairways.com. Η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει προκαλέσει τεράστιο κύμα ενθουσιασμού στην περιοχή του Κόλπου, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, με τη συγκεκριμένη διοργάνωση να αναδεικνύεται πραγματικά σε ιστορική.