Τρίτη 7 Απριλίου 2020, 12:40

-A +A

Η «Παπουτσάνης» συμβάλλει στον αγώνα της Πολιτείας κατά του κορονοϊού

Τρίτη 7 Απριλίου 2020, 12:40
Η «Παπουτσάνης» συμβάλλει στον αγώνα της Πολιτείας κατά του κορονοϊού
-A +A

Σε μια σειρά ενεργειών υποστήριξης για την αντιμετώπιση της κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνει η Ελλάδα εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού προχωρά η εταιρεία Παπουτσάνης, με στόχο να συνδράμει με κάθε τρόπο στον έλεγχο της επέκτασης του ιού, στο πλευρό της Πολιτείας, των νοσοκομείων και οργανισμών.

Σε δελτίο Τύπου της εταιρείας, επισημαίνεται πως με αίσθημα ευθύνης και έχοντας λάβει την έγκριση των αρμόδιων αρχών, αξιοποιεί μέρος της παραγωγής της υπερσύγχρονης μονάδας στη Ριτσώνα Ευβοίας, για την  αποκλειστική παραγωγή βιοκτόνων και απολυμαντικών με χρήση οινοπνεύματος.

Επιπλέον, η Παπουτσάνης, συμβάλλοντας στις προσπάθειες που καταβάλλει το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), προσφέρει 52.000 τεμάχια προϊόντων προσωπικής υγιεινής και 30.000 αλκοολούχα απολυμαντικά φιαλίδια τσέπης για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του. Παράλληλα, έχει ήδη δρομολογήσει την παροχή 30.000 περίπου επιπλέον σχετικών προϊόντων σε φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, νοσοκομεία και ΜΚΟ.

Τέλος, η Παπουτσάνης, αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες που, εν μέσω κρίσης, αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), προχωρά σε δωρεά νοσοκομειακού εξοπλισμού, αξίας 26.700 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία, έχει παραδώσει στο Νοσοκομείο Ελπίς δύο διφασικούς απινιδωτές, έναν ηλεκτροκαρδιογράφο και ένα φορητό ακτινολογικό μηχάνημα, για την ενίσχυση του έργου του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα