Η Νova και η Warner Bros. επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Η Νova και η Warner Bros. επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Η Nova, προχώρησε σε ανανέωση της μακρόχρονης συνεργασίας της με την Warner Bros., ένα από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood που κάθε χρόνο παράγει ταινίες και σειρές που ξεχωρίζουν στο αμερικάνικο και ελληνικό box office. Με την συμφωνία αυτή, η Warner Bros. θα συνεχίσει να δίνει αποκλειστικά για πρώτη προβολή στη Nova, όλες τις ταινίες και το πρόγραμμά της.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα κανάλια Novacinema εξασφάλισαν για τους συνδρομητές τους όλες τις πρεμιέρες της Warner Bros. καθώς και επιλογές από τις πλέον δυνατές σειρές.

Ταυτόχρονα μέσω της συμφωνίας, επιλεγμένες σειρές που ξεχώρισαν στα LA screenings συνεχίζουν να παίζουν αποκλειστικά για τους συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova.

Τέλος, μέσω της συμφωνίας όλες οι μεγάλες επιτυχίες που έχουν αφήσει εποχή στην πλούσια ταινιοθήκη του studio, θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema μέσα από αφιερώματα και ειδικά σχεδιασμένες ζώνες. Όλες οι ταινίες θα μεταδίδονται αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema σε ποιότητα HD, σε Ελλάδα και Κύπρο, πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο τηλεοπτικό κανάλι, συνδρομητικό ή ελεύθερης μετάδοσης.

Η νέα συμφωνία με το κορυφαίο studio του Hollywood, εξασφαλίζει δικαιώματα για μετάδοση των ταινιών της Warner Bros. και μέσω της υπηρεσίας Nova GO σε laptops, tablets και smart phones και μέσω της νέας υπηρεσίας Nova On Demand, υποστηρίζοντας τη στρατηγική της Nova για διάθεση περιεχομένου μέσω νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών.