Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πληγέντες στην Εύβοια

Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πληγέντες στην Εύβοια

Η Lidl Ελλάς στέκεται δίπλα στους κατοίκους της Εύβοιας, συνδράμοντας ενεργά  στη στήριξη των πληγέντων της πρόσφατης πλημμύρας, μέσω της προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, μέσω του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου στην Εύβοια και του Κέντρου Αλληλεγγύης, η εταιρία συμβάλλει στην κάλυψη βασικών αναγκών 200 πληγέντων οικογενειών, προσφέροντας συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθαριστικά, είδη υγιεινής και άλλα αναλώσιμα είδη. Το Κέντρο Αλληλεγγύης, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για τον σκοπό στήριξης των πληγέντων, προσπαθεί καθημερινά να καλύψει τις βασικές ανάγκες περίπου 200 πλημμυροπαθών οικογενειών.

Τα προϊόντα που προσφέρει η Lidl Ελλάς θα χρησιμοποιηθούν και από την κοινωνική κουζίνα «Άλλος άνθρωπος», η οποία ταξίδεψε στις πληγείσες περιοχές από την πρώτη στιγμή και μαγειρεύει καθημερινά από 600 έως 1000 μερίδες για να καλύψει, όσο αυτό είναι εφικτό, τις ανάγκες σίτισης.

Η στήριξη των συνανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητα για τη Lidl Ελλάς, η οποία συμμετέχει με υπευθυνότητα και συνέπεια σε κάθε εκστρατεία βοήθειας, συμβάλλοντας στην ανακούφιση των ανθρώπων που δοκιμάζονται.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

https://corporate.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas