Η Κωτσόβολος Χορηγός και Επίσημος Δωροθέτης  στο 9ο P.I.C.K.® της Πάτρας

Η Κωτσόβολος Χορηγός και Επίσημος Δωροθέτης στο 9ο P.I.C.K.® της Πάτρας

Η αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών Κωτσόβολος συμμετέχει ως Χορηγός και Επίσημος Δωροθέτης στο 9ο PICK – Λουξ Cola Plus 'n Light. Το P.I.C.K.® αποτελεί μία διεθνή διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού που πραγματοποιείται για ένατη φορά στην πόλη της Πάτρας, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Στο πλαίσιο του 9ου PICK – Λουξ Cola Plus 'n Light οι κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας θα μετατραπούν σε πίστα αγώνων. Τους αγώνες καρτ θα πλαισιώνουν επιδείξεις αγωνιστικών αυτοκινήτων και μηχανών. Μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της αθλητικής διοργάνωσης. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους αγώνες καρτ είναι και φέτος αρκετές κάτι που σημαίνει ότι το αγωνιστικό επίπεδο θα παραμείνει υψηλό με κορυφαίους οδηγούς να λαμβάνουν μέρος.

Οι νικητές όλων των αγωνιστικών κατηγοριών του 9ου P.I.C.K.®.-ΛΟΥΞ COLA plus n light, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν συνολικά 25 δώρα τεχνολογίας όπως τηλεόραση Samsung 40', κονσόλα Sony PS4, tablets MLS IQ tab NOVEL, smartphones Lenovo vibe, action cameras Rollei 415, Rollei AC 425, Rollei AC 350 και Mp3 players SONY, από τα καταστήματα Κωτσόβολος.