Η ISS συμβάλλει στην αντιμετώπιση του COVID-19  με απολύμανση σε συρμούς του ΜΕΤΡΟ

Η ISS συμβάλλει στην αντιμετώπιση του COVID-19 με απολύμανση σε συρμούς του ΜΕΤΡΟ

H ομάδα της ISS Facility Services Hellas σε συνεργασία με τον ΟΑΣΑ και τη ΣΤΑ.ΣΥ πραγματοποιεί εκτεταμένες απολυμάνσεις σε συρμούς του ΜΕΤΡΟ.

Μέσα από τη διαδικασία της ψυχρής εκνέφωσης η ομάδα της ISS, εφοδιασμένη με τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας, εφαρμόζει εκτεταμένες απολυμάνσεις εσωτερικά των συρμών του ΜΕΤΡΟ, ακολουθώντας τους αυστηρούς κανόνες Υγιεινής και Ασφαλείας της εταιρείας και τηρώντας τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

ISS

Την Τετάρτη, 11 Μαρτίου η ομάδα της ISS πραγματοποίησε άλλη μία απολύμανση στο αμαξοστάσιο στα Σεπόλια όπου παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ, όπως και δημοσιογράφοι από διάφορα μέσα. Ο κος Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ISS Ελλάδας, δήλωσε: «Η ISS είναι εδώ, δίπλα στους συνεργάτες της, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής και να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία», ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους δήλωσε σχετικά: «O ΟΑΣΑ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων. Τα μέτρα αυτά εξειδικεύονται αναλόγως με τις εξελίξεις και αναλόγως με τις κατευθύνσεις της κυβέρνησης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όλοι μας να τηρούμε απαρέγκλιτα τις οδηγίες που μας δίνουν οι ειδικοί.»

Η ISS διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνολογία με σκοπό να ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις για τη διαχείριση, πρόληψη και αντιμετώπιση δύσκολων και κρίσιμων καταστάσεων, όπως της νέας πανδημίας από τον ιό COVID-19. Σε αυτά τα πλαίσια η εταιρεία έχει προχωρήσει ήδη σε απολυμάνσεις και εντατικούς καθαρισμούς και σε άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους πανελλαδικά.