Η Intrasoft με νέο έργο στο Κατάρ

Η Intrasoft με νέο έργο στο Κατάρ

Την πρώτη φάση του ERP έργου της για τον όμιλο Εταιρειών Ali Bin Ali (ΑΒΑ) ολοκλήρωσε η Intrasoft International, το πρώτο από τα δύο στάδια υλοποίησης, στο οποίο η Intrasoft ανέλαβε να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες σε όλο το εύρος των λειτουργιών του Ομίλου ΑΒΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Intrasoft έχει ήδη ολοκληρώσει αυτές που αφορούν στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, σε όλες τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Ντόχα, ενώ το δεύτερο στάδιο υλοποίησης, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει μεταγενέστερα, θα περιλαμβάνει τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, τον Εφοδιασμό και την Παραγωγή.

Μόλις ολοκληρωθεί και η δεύτερη φάση, η Intrasoft θα εφαρμόσει το υλοποιηθέν έργο σε 30 και πλέον άλλες εταιρείες του ίδιου Ομίλου.

Ο όμιλος ΑΒΑ αποτελεί βασικό πελάτη για την Intrasoft και οι δύο εταιρείες έχουν συνεργαστεί σε αρκετά ακόμα έργα στο παρελθόν. Η υψηλή τεχνογνωσία της Intrasoft σε εφαρμογές ERP ήταν καθοριστική για την επιτυχή ολοκλήρωση του εν λόγω έργου και αντανακλά την εκτεταμένη εμπειρία της εταιρείας σε παρόμοια έργα σε 30 χώρες στην ευρύτερη περιοχή. 

Ο κ. Tareq Abu Sharar, διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International για τη Μέση Ανατολή, σχολίασε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τον Όμιλο ΑΒΑ επεκτείνοντας τη δράση μας στον τομέα του ERP. Είμαστε βέβαιοι ότι οι ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που παρέχουμε πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η αρχή μιας μακράς και επιτυχημένης συνεργασίας στον τομέα αυτό».