Η FrieslandCampina Hellas–NOYNOY φέρνει τη νέα εποχή στο snacking με υγιεινά και θρεπτικά σνακ τυριού

Η FrieslandCampina Hellas–NOYNOY φέρνει τη νέα εποχή στο snacking με υγιεινά και θρεπτικά σνακ τυριού

Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, έχει μεΓάλα νέα για την οικογένεια προϊόντων ΝΟΥΝΟΥ Gouda, η οποία μεγαλώνει και εμπλουτίζεται! Mετά το αγαπημένο τυρί NOYNOY Gouda, που έχει ήδη κατακτήσει τη Νο1 θέση στην προτίμηση των καταναλωτών, ήρθαν δυο νέα λαχταριστά σνακ για όλη την οικογένεια, που θα συναρπάσουν: NOYNOY Gouda Bars και NOYNOY Gouda Dips.

Τα NOYNOY Gouda Bars είναι απολαυστικά μπαστουνάκια αυθεντικού τυριού NOYNOY Gouda. Κάθε μπαστουνάκι φτιάχνεται από 1 ποτήρι φρέσκο παστεριωμένο γάλα 200ml, για αυτό είναι πλούσιο σε ασβέστιο, πρωτεΐνες και βιταμίνη Β12. Ιδανικά σνακ για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, θα τα βρείτε σε νέα χάρτινη, ανακυκλώσιμη και πρακτική συσκευασία των 6 ατομικά συσκευασμένων μερίδων. Απολαύστε τα μόνα τους ή σε συνδυασμό!

Για ένα ολοκληρωμένο σνακ, ήρθαν τα NOYNOY Gouda Dips τα οποία φτιάχνονται με πραγματικό τυρί Gouda, από φρέσκο αγελαδινό γάλα, διατηρώντας όλη την αυθεντική γεύση του τυριού και τα θρεπτικά συστατικά του, πλούσια σε ασβέστιο και πηγή πρωτεϊνών και βιταμίνης B12. Συνοδεύονται από τραγανά κριτσίνια για να βουτάς και να ξαναβουτάς! Θα τα βρείτε σε συσκευασία 4 μερίδων.

ΜεΓάλα σε θρεπτικότητα αλλά και μεΓάλα σε απόλαυση, για όλη την οικογένεια, για κάθε στιγμή! Για ένα υγιεινό και γευστικό διάλειμμα στο σχολείο, στο γραφείο, στην εκδρομή, ακόμα και στο σπίτι!

Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, σε μια περίοδο που συχνά αντικαθιστούμε τα γεύματα με σνακ, αλλά ταυτόχρονα αναζητάμε γευστικές και θρεπτικές επιλογές, φέρνει τη νέα εποχή στο ποιοτικό και θρεπτικό cheese snacking, ώστε να είναι κάθε στιγμή της ημέρας… «Μαζί σου παντού!».