Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, 12:52

-A +A

Η Folli Follie απέκτησε τα δικαιώματα της Links of London

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, 12:52
Η Folli Follie απέκτησε τα δικαιώματα της Links of London
-A +A

Το σύνολο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της Links (London) Limited απέκτησε η Folli Follie, όπως ανακοίνωσε σήμερα σε επίσημη ανακοίνωση προς το χρηματιστήριο. Πιο αναλυτικά, όπως ανακοινώθηκε, η Folli Follie απέκτησε το σύνολο των σημάτων και των λοιπών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σχετικά με τη "Links of London", υπό όρο αποκλειστικής άδειας υπέρ των διαχειριστών της Links (London) Limited μέχρι τον Μάρτιο του 2020.

Όπως αναφέρεται, η αγορά αυτή υλοποιήθηκε ουσιαστικά με τη διαγραφή μέρους του ενδοεταιρικού χρέους της Links of London προς τη Folli Follie. Η συγκεκριμένη κίνηση, θα επιτρέψει στη Folli Follie να αποκαταστήσει τις δραστηριότητες της Links of London χωρίς προηγούμενες υποχρεώσεις.

Η Links of London αποτελεί σημαντικό μέρος της μελλοντικής επιχειρηματικής στρατηγικής της Folli Follie, ως μέρος του συνολικού σχεδίου αναδιάρθρωσης της Εταιρείας, ενώ σημειώνεται πως πλέον η ελληνική εταιρεία κατοχυρώνει την συνέχιση εμπορίας του εν λόγω brand στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Η Εταιρεία στοχεύει στην εξυγίανση και εκ νέου ανάπτυξη του βραβευμένου βρετανικού brand κοσμημάτων Links of London, στο πλαίσιο του συνολικού σχεδίου εξυγίανσης του Ομίλου.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα