Η Ευτυχία Κασελάκη, νέα Εταίρος στην ΕΥ Ελλάδος

Η Ευτυχία Κασελάκη, νέα Εταίρος στην ΕΥ Ελλάδος

Η οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, απαιτεί και τη στήριξη από τα καλύτερα στελέχη. Η ΕΥ Ελλάδος, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή της, έχει στο πλευρό της τους πλέον κατάλληλους συμμάχους για να τη βοηθήσουν στην υλοποίησή της. Σε αυτό το πλαίσιο, καλωσορίζει στο τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών την Ευτυχία Κασελάκη ως νέα Εταίρο.

Η Ευτυχία Κασελάκη ανέλαβε επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΥ, και υπεύθυνη για τα κομμάτια των Επιχειρηματικών Μετασχηματισμών αναφορικά με τη Στρατηγική, το Digital και την Καινοτομία.

Με συνολική εμπειρία άνω των 25 ετών, η Ευτυχία Κασελάκη έχει εργαστεί τόσο στον συμβουλευτικό, αλλά κυρίως στον τραπεζικό κλάδο, με εξειδίκευση στους τομείς Διοίκησης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Εξαγορών & Συγχωνεύσεων, Λιανικής Τραπεζικής & Δικτύων, Digital & Καινοτομίας με αποτύπωμα μετασχηματιστικής διοίκησης. Πριν ενταχθεί στην ομάδα της ΕΥ, υπήρξε Ανώτερη Γενική Διευθύντρια στην Τράπεζα Πειραιώς, με εποπτεία τη Λιανική Τραπεζική, Δίκτυα & Καταθέσεις, ενώ η προηγούμενή της θέση ήταν Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου & Δικτύων Καταστημάτων στην Ελλάδα. Παράλληλα, διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου, Πρόεδρος της Πρακτορειακής και Αντιπρόεδρος της Εξέλιξης ΑΕ.

Ο ανθρώπινος παράγοντας και ο μετασχηματισμός στο επίκεντρο

Η ΕΥ Ελλάδος αναγνωρίζει τη σημασία και την αξία που προσθέτουν οι άνθρωποι σε μια επιχείρηση και για αυτόν τον λόγο επιλέγει να αναπτύξει περαιτέρω και να επεκτείνει το τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ευτυχία Κασελάκη με την ομάδα της θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και εμβάθυνση της στρατηγικής ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων στη χώρα μας. Επιπλέον, θα τις στηρίζουν ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν περίπλοκες προκλήσεις που σχετίζονται με τη διακυβέρνηση και διοίκηση της εταιρείας, την ενσωμάτωση της έννοιας του σκοπού στην επιχείρηση, τη διαχείριση αλλαγών και απόδοσης, αλλά και την ενίσχυση των εμπειριών του ανθρώπινου δυναμικού. Παράλληλα, αναλαμβάνουν να ενισχύσουν τις επιχειρηματικές στρατηγικές των επιχειρήσεων, να βοηθήσουν στον μετασχηματισμό της επιχείρησης, ώστε να εμπνέει εμπιστοσύνη, να αγκαλιάζει την ψηφιακή τεχνολογία, να υποστηρίζει την καινοτομία και να δημιουργεί νέες πηγές αξίας. 

Ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, σημειώνει: «Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς στην ΕΥ να καλωσορίζουμε νέα στελέχη με μεγάλη εμπειρία και ισχυρές δεξιότητες στην ομάδα μας. Ακόμα μεγαλύτερη χαρά μας, όμως, αποτελεί το γεγονός ότι ενισχύεται ακόμα περισσότερο η παρουσία των γυναικών στη διοικητική ομάδα της ΕΥ – πάγιος στόχος μας να στηρίζουμε την εξέλιξη των γυναικών στην εταιρεία μας, αλλά και να αξιοποιούμε τα ταλέντα τους. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ευτυχία Κασελάκη έχει αναλάβει το σύνθετο έργο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού στους πελάτες μας – ένας τομέας του οποίου τη σημασία έχει αναγνωρίσει η ΕΥ Ελλάδος και σκοπεύει να επενδύσει και να επεκτείνει περαιτέρω το επόμενο χρονικό διάστημα».