Η Εθνική και η Σμαράγδα Καρύδη σε εκπαιδεύουν στις online συναλλαγές!

Η Εθνική και η Σμαράγδα Καρύδη σε εκπαιδεύουν στις online συναλλαγές!

Ζούμε αναμφίβολα στην εποχή που η ψηφιακή τεχνολογία κυριαρχεί στην καθημερινότητά μας, και από την πραγματικότητα αυτή δε θα μπορούσαν να εξαιρούνται οι τραπεζικές συναλλαγές. Τα νέα εργαλεία και οι εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί, μας προσφέρουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε μεγάλο μέρος των τραπεζικών μας συναλλαγών, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Όμως δεν έχουν προσαρμοστεί όλοι με την ίδια ταχύτητα στα νέα δεδομένα. Είναι αλήθεια πως κάποιοι δεν έχουν γνωρίσει ακόμα τις δυνατότητες που προσφέρουν τα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμών και τις ψηφιακές υπηρεσίες, και στερούνται έτσι τη διευκόλυνση, την άνεση και την ταχύτητα που αναμφισβήτητα αυτές προσφέρουν.

Αυτή την πραγματικότητα αλλάζει σταδιακά η Εθνική Τράπεζα, στηρίζοντας με πράξεις τους πελάτες της και εκπαιδεύοντάς τους πώς να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους τραπεζικές συναλλαγές από τον υπολογιστή τους, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν κάποιο Κατάστημα. Με την πρωτοποριακή καμπάνια «Μάθε με την Εθνική», η Εθνική Τράπεζα βοηθά τους πελάτες της να εξοικειωθούν με ποικιλία ψηφιακών δυνατοτήτων που προσφέρει μέσω του NBG Internet & Mobile Banking και των ATMs.

ΕΘΝΙΚΗ

Η σειρά εκπαιδευτικών βίντεο που δημιουργήθηκε με τη Σμαράγδα Καρύδη, μαθαίνει βήμα-βήμα στους πελάτες της Εθνικής Τράπεζας πώς να αποκτήσουν κωδικούς για είσοδο στο NBG Internet & Mobile Banking, πώς να βλέπουν online το υπόλοιπο και τις κινήσεις των λογαριασμών, καρτών και δανείων τους αλλά και πώς να εξοφλούν λογαριασμούς ή να μεταφέρουν χρήματα online.

Δείτε τα ευχάριστα και λεπτομερή ως προς τις δυνατότητες αυτές βίντεο εδώ.

Και η βοήθεια της Εθνικής Τράπεζας δεν τελειώνει εκεί! Οι πελάτες της μπορούν να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή εκπαίδευσης «Μάθε με την Εθνική», στο 211 100 11 11, και να πραγματοποιούν εύκολα και γρήγορα τις ηλεκτρονικές τους συναλλαγές με την καθοδήγηση εκπροσώπων της Τράπεζας.

Ακόμη, πέρα από τα βίντεο με ‘ξεναγό’ τη Σμαράγδα Καρύδη, για τη στήριξη και εκπαίδευση των πελατών της, η Εθνική Τράπεζα έχει δημιουργήσει και άλλα εκπαιδευτικά βίντεο που επίσης βοηθούν τους καταναλωτές να εξοικειωθούν με την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών, μέσω του NBG Internet & Mobile Banking, αλλά και των ATMs της Τράπεζας, τα οποία ξεπερνούν τα 1.480 σε όλη την Ελλάδα.

Επισκεφθείτε το κανάλι της Τράπεζας στο YouTube και μάθετε πώς να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας από όπου κι αν βρίσκεστε, κάθε στιγμή!