Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, 17:21

-A +A

Η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» επιστρέφει στα κανάλια Novasports!

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, 17:21
Η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» επιστρέφει στα κανάλια Novasports!
-A +A

Η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει της νέας σεζόν! Οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports ακολουθώντας πιστά και με προσήλωση τις οδηγίες …Yoga του Master Yianni (Καραλή), πήραν βαθιές ανάσες προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην έναρξη της νέας περιόδου και στην πρεμιέρα του «Παίζουμε Ελλάδα», το Σάββατο 20 Αυγούστου. Και αυτή τη χρονιά θα βρίσκονται «Τρεις ημέρες στη σειρά, σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις έδρες».

Στο video της προετοιμασίας, η Λίλα Κουντουριώτη προσπαθεί να εκπαιδεύσει τη δημοσιογραφική ομάδα, υπό το βλέμμα του Master Yianni (Καραλή). Και ενώ ο Γιαννίκος Δούσκας δείχνει υπέρ του δέοντος ζήλο ώστε να είναι ο καλός μαθητής, προκαλώντας τα σχόλια του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, ο Αντώνης Καρπετόπουλος προσπαθεί να …κλέψει ανάσες αλλά και μπισκότα από τον Παντελή Λώλη. Για τις ανάγκες του γυρίσματος, πολύτιμη ήταν η συμβολή της δασκάλας της Yoga, Μαρίκας Δασκαλάκη.  

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, το «Παίζουμε Ελλάδα» με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα, θα καλύπτει λεπτό προς λεπτό, τα ελληνικά πρωταθλήματα, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο, ενώ θα μεταφέρει όλη την αθλητική επικαιρότητα και από τα υπόλοιπα σπορ.

«Τα κανάλια Novasports, πιστά στην υπόσχεση τους να παρέχουν το καλύτερο περιεχόμενο στους συνδρομητές τους, συνεχίζουν και φέτος το τριήμερο της αγαπημένης ζώνης «Παίζουμε Ελλάδα», προκειμένου να τους προσφέρουν σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας σε όλα τα δημοφιλή σπορ.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!» καταλήγει το δελτίο τύπου.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα