Η betshop.gr «Μεγάλος Χορηγός» της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η betshop.gr «Μεγάλος Χορηγός» της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η betshop.gr δυναμώνει την παρουσία της στον χώρο του ποδοσφαίρου και από τη σεζόν 2019-20 θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ Ατρόμητος.

«Η λίγκα της betshop.gr», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή, «απέκτησε ένα νέο, ιστορικό μέλος! Μια ομάδα που έχει χαράξει τον ίδιο δρόμο «με τον δικό μας. Δοκιμάζει νέα πράγματα όπως εμείς, τολμά για το καλύτερο όπως εμείς...».

Η εταιρεία αναφέρει στην ανακοίνωση για τη συμφωνία με την ΠΑΕ Ατρόμητος πως με τη νέα σεζόν θα είναι παρούσα στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου και «μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς των "κυανόλευκων" θα επιδιώξουμε να ζήσουμε για ακόμη μία χρονιά σπουδαίες ποδοσφαιρικές στιγμές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της betshop.gr:

«Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στη λίγκα της betshop.gr ένα νέο, ιστορικό μέλος! Μια ομάδα που η φιλοσοφία της ταιριάζει με τη δική μας αφού συνεχώς θέλει να δοκιμάζει νέα πράγματα, τολμά για το καλύτερο και έχει στο επίκεντρο τη χαρά του αθλητικού παιχνιδιού.

Δεν της αρκεί η καθιέρωση και για αυτό δουλεύει σκληρά για να παραμείνει σε ανοδική πορεία. Η betshop.gr λοιπόν με χαρά επενδύει και στον χώρο του ποδοσφαίρου με κοινό στόχο να ανέβουν επίπεδο! Για τη νέα σεζόν 2019-2020 αγκαλιάζουμε την δυνατή ομάδα του Περιστερίου και γινόμαστε ο Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών 1923! Πάμε όλοι μαζί για μια ακόμη καλύτερη και φυσικά ανοδική πορεία!

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Ατρομήτου έχει κατορθώσει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σταθερότερες και πιο ανταγωνιστικές της κορυφαίας ελληνικής κατηγορίας του ποδοσφαίρου. Η περσινή σεζόν τον βρήκε στην ιδιαιτέρως τιμητική 4η θέση, δίνοντας έτσι συνέχεια στα σταθερά βήματα που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια στα ελληνικά γήπεδα.

Το αποδεικνύει άλλωστε και η πρόσφατη ιστορία. Κορυφαία του επίδοση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η 2η θέση στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λίγκας τη σεζόν 2012-13, αλλά και οι δύο συμμετοχές του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τις σεζόν 2010-11 και 2011-12. Το επίπεδο του έχει ανέβει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, κάτι στο οποίο συνέβαλλε η συμμετοχή στην ευρωπαϊκή διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ, μα προπάντων η τρομερή στήριξη που λαμβάνει από τους φιλάθλους του.

Από φέτος, ωστόσο, θα έχει ακόμα έναν «σύμμαχο». Η betshop.gr χαράζει κοινή πορεία με τον Ατρόμητο και δυναμώνει την παρουσία της στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της χώρας. Μαζί ανεβαίνουμε επίπεδο!»