Τετάρτη 8 Απριλίου 2020, 17:42

-A +A

Η Agrino στηρίζει τα νοσοκομεία Αγρινίου και Καστοριάς

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020, 17:42
Η Agrino στηρίζει τα νοσοκομεία Αγρινίου και Καστοριάς
-A +A

Μέσα ατομικής προστασίας για το υγειονομικό προσωπικό παρέχει η Agrino συνδράμοντας στον τομέα της Υγείας και στηρίζοντας τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν γιατροί και νοσηλευτές σε εθνικό επίπεδο για τον περιορισμό της νόσου COVID-19.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, η Agrino προμηθεύτηκε σημαντικό αριθμό εξειδικευμένων ολόσωμων στολών, μασκών υψηλών προδιαγραφών προστασίας και ασπίδων προστασίας προσώπου προχωρώντας σε άμεση προσφορά τους σε κατά τόπους νοσοκομεία. Η εταιρία προσέφερε 300 στολές, 3.000 μάσκες και 2.000 ασπίδες προστασίας προσώπου στο Νοσοκομείο Αγρινίου, στο Νοσοκομείο Καστοριάς, στο οποίο νοσηλεύονται σε πανελλαδική βάση οι περισσότεροι ασθενείς σε σχέση με τον πληθυσμό της περιοχής και σε άλλα 4 νοσοκομεία της χώρας θέλοντας να συνδράμει και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για το έργο που επιτελούν τις κρίσιμες αυτές ώρες.

Παράλληλα, επισημαίνεται πως η Agrino βρίσκεται στο πλευρό όλων των εργαζομένων της και θέλοντας να τους ευχαριστήσει, αλλά και να τους επιβραβεύσει προχωρά σε έκτακτο οικονομικό επίδομα για την υπέρβαση που κάνουν καθημερινά με την παρουσία τους και την καθοριστική συμβολή τους στην παραγωγική διαδικασία ακόμα και κάτω από απαιτητικές συνθήκες.

Τέλος, το δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρει πως στην κρίσιμη για τη χωρά εποχή που διανύουμε, η Agrino δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να συνεισφέρει στον αγώνα που δίνουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές για την αντιμετώπιση της πανδημίας με όσα μέσα διαθέτει.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα