Η Aegean προγραμματίζει 4 πτήσεις προς Σκιάθο, μετά τη θεαματική άνοδο των αφίξεων το 2015

Η Aegean προγραμματίζει 4 πτήσεις προς Σκιάθο, μετά τη θεαματική άνοδο των αφίξεων το 2015

Τέσσερις πτήσεις την ημέρα από το "Ελ.Βενιζέλος" προς την Σκιάθο, προγραμματίζει για τη φετινή τουριστική περίοδο η Aegean, μετά τη θεαματική αύξηση των αφίξεων την περασμένη χρονιά, στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Οι προθέσεις της εταιρίας ανακοινώθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Olympic Air, μεταξύ του δημάρχου Σκιάθου Δημητρίου Πρεβεζάνου και του προέδρου της Aegean airlines Θεόδωρου Βασιλάκη.

Στη συνάντηση ανακοινώθηκαν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της επιβατικής κίνησης των τελευταίων ετών και ειδικά του έτους 2015, η οποία σημείωσε τεράστια αύξηση, της τάξεως του 157%, σε σχέση με την επιβατική κίνηση του 2011. Επίσης, ανακοινώθηκε στον δήμαρχο Σκιάθου, ότι για την καλοκαιρινή περίοδο του 2016 οι πτήσεις της γραμμής Αθήνα - Σκιάθος θα αυξηθούν σε 4 ημερησίως.

Επιπλέον, ο δήμος Σκιάθου, με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή του νησιού, θα συνεργαστεί με το περιοδικό Blue. Τα τεύχη του περιοδικού τοποθετούνται στα καθίσματα των αεροσκαφών της Aegean & Olympic airlines, οι οποίες διαθέτουν στόλο 61 αεροσκαφών και συνολικά 16,2 εκατ. διαθέσιμες θέσεις. 

Με τον τρόπο αυτό η Σκιάθος, που είναι μία από τις ναυαρχίδες του ελληνικού τουρισμού, μέσω του περιοδικού Blue και της Aegean & Olympic airlines θα προβληθεί σε εκατομμύρια επιβάτες, ενισχύοντας την εικόνα της ως αναγνωρίσιμος και ποιοτικός προορισμός.

Παράλληλα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Aegean επεκτείνει το δίκτυό της, δίνοντας πλέον στους επιβάτες τη δυνατότητα να ταξιδεύουν με απευθείας πτήσεις σε 45 χώρες εξωτερικού και 111 προορισμούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ