Η Turkish Airlines επιλέχθηκε ως το «κορυφαίο brand της Τουρκίας» σε όλους τους τομείς

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, 14:56
-A +A
Η Turkish Airlines επιλέχθηκε ως το «κορυφαίο brand της Τουρκίας» σε όλους τους τομείς

Ως  το «κορυφαίο brand» της Τουρκίας σε όλους τους τομείς ανακηρύχθηκε η Turkish Airlines σύμφωνα με τις αξιολογήσεις της Brand Finance, έναν από τους κορυφαίους ανεξάρτητους οργανισμούς στον τομέα της αξιολόγησης brands και των συμβουλών στρατηγικής. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, ο οποίος κερδίζει για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια αυτόν τον τίτλο, ενισχύει με την διάκριση αυτή την ηγετική του θέση στην χώρα του.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο κ. İlker Ayci, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, δήλωσε «Φέτος, για ακόμη μια φορά, η Turkish Airlines ανακηρύχθηκε ως το κορυφαίο brand της Τουρκίας σε όλους τους τομείς. Αυτό είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρήσουμε επάξια τη φήμη του ισχυρότερου brand  της χώρας μας σε παγκόσμια κλίμακα».

Η Brand Finance, η οποία αξιολογεί χιλιάδες brands παγκοσμίως μέσω των ερευνών που επικεντρώνονται σε χρηματοοικονομικές και εμπορικές μεταβλητές, ανακοινώνει κάθε χρόνο από το 1996 τα ετήσια αποτελέσματα της αξιολόγησης, τα οποία διαμορφώνονται με βάση τη δύναμη και την αξία των brands, συγκεντρώνοντας την προσοχή της  παγκόσμιας κοινής γνώμης και των αντίστοιχων κλάδων.

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 16/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα