Η Isomat χορηγός της αρχιτεκτονικής ημερίδας Material Matters

Η Isomat χορηγός της αρχιτεκτονικής ημερίδας Material Matters

Η Isomat στηρίζει ως χορηγός την αρχιτεκτονική ημερίδα με τίτλο Material Matters, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα.

Κεντρικό θέμα της ημερίδας αποτελεί το σκυρόδεμα (beton), ένα υλικό που έχει ασκήσει σημαντική επιρροή στην πορεία της σύγχρονης αρχιτεκτονικής τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Μέσα από τις παρουσιάσεις τους, οι ομιλητές της εκδήλωσης θα εστιάσουν στην ιστορία του υλικού, τα κατασκευαστικά και εκφραστικά του χαρακτηριστικά, αλλά και τις δυνατότητες αξιοποίησής του με νέες μεθόδους και τεχνολογικές καινοτομίες.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκονται εξειδικευμένοι μηχανικοί της Isomat, οι οποίοι θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες για τις αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές λύσεις που προσφέρει η εταιρία.

Το Material Matters εντάσσεται σε έναν νέο ετήσιο κύκλο ημερίδων αφιερωμένων στη σημασία της υλικότητας στην ελληνική αρχιτεκτονική, το design και την κατασκευαστική παραγωγή.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το αρχιτεκτονικό περιοδικό ek magazine, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.