Η Intrasoft ανάδοχος σε νέο έργο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, 11:17 - Τελευταία ενημέρωση: 14:50
-A +A

Νικήτρια στο διαγωνισμό DIGIT-TM της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ανακηρύχθηκε η Intrasoft International, αναλαμβάνοντας να καλύψει τις υπηρεσίες IT consulting στο Λουξεμβούργο. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Intrasoft μαζί με τους υπόλοιπους εταίρους της κοινοπραξίας, θα επιβλέπει και θα συντονίζει όλες τις υπηρεσίες σε συμβουλευτικό επίπεδο, που σχετίζονται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή συστημάτων πληροφορικής στο Λουξεμβούργο. Πριν από αυτό, η Intrasoft θα ηγηθεί της διαδικασίας ανάλυσης και αξιολόγησης των απαιτήσεων των εν λόγω συστημάτων, της ποιότητας και της επιχειρησιακής αρχιτεκτονικής.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft  International σχολίασε: «Η εξειδίκευσή μας στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή πληροφοριακών συστημάτων για τα Όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ευρέως αναγνωρισμένη εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια. Η συγκεκριμένη επιτυχία μας στο DIGIT-TM Lot 2 αποτελεί μια ακόμα τρανή απόδειξη του ρόλου μας στο ευρωπαϊκό σκηνικό και ταυτόχρονα παρακαταθήκη για το μέλλον». 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 25/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα