Η Combatt με τα παιδιά του Δήμου Αμαρουσίου Ανακυκλώνουν για τα Χριστούγεννα

Η Combatt με τα παιδιά του Δήμου Αμαρουσίου Ανακυκλώνουν για τα Χριστούγεννα

Το μήνυμα για την αξία και τα οφέλη της ανακύκλωσης έστειλαν τα παιδιά και οι μαθητές του Δήμου Αμαρουσίου, παρέα με τη Νεράιδα της Ανακύκλωσης και τα ξωτικά του Άι Βασίλη, στην πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη γιορτή Ανακύκλωσης, που διοργάνωσε το ΣΣΕΔ Combatt σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, στην πλατεία Γαρδέλη, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018.

Οι μαθητές από τα Σχολεία, 3ο Δημοτικό και 16ο Δημοτικό, μαζί με τους δασκάλους και τους εμψυχωτές της Combatt, δημιούργησαν ένα πρωτότυπο και παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο με πολύχρωμες κορδέλες και χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά, καθώς και παιδικές ευχές.

Την ίδια ώρα, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά, η Νεράιδα του δάσους έβαψε με πολύχρωμες μπογιές τα παιδικά προσωπάκια!

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης παρακολούθησε την Χριστουγεννιάτικη γιορτή ανακύκλωσης και με πολύ ευχάριστη εορταστική διάθεση συνομίλησε και έπαιξε με τα παιδιά, ενώ στη συνέχεια δήλωσε:

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και με πρωταγωνιστές τα παιδιά αναδεικνύουμε την αξία της ανακύκλωσης και προωθούμε την περιβαλλοντική συνείδηση ιδιαίτερα στους νέους μας.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να υλοποιούμε τέτοιες δημιουργικές δραστηριότητες όπως η σημερινή και στο χώρο των σχολείων, μετά και την προτροπή των εκπαιδευτικών, προκειμένου τα παιδιά μας να γίνουν κοινωνοί και πρεσβευτές της ιδέας της ανακύκλωσης για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Διδασκάλου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Βασίλης Κόκκαλη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης  και η υπεύθυνη του Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς κα Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Ο διευθύνων σύμβουλος  της Combatt, Δρ Διονύσιος Μπουντουβάς από την πλευρά του δήλωσε: «Η ενημέρωση & ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα της Νέας Γενιάς, αποτελεί για την Combatt σημαντική προτεραιότητα.

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, κ Γιώργο Πατούλη, που μας δίνει τη δυνατότητα να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση της περιβαλλοντικής συνείδησης των μελλοντικών ενεργών πολιτών του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με τα σχολεία του Δήμου. Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και καλή πρόοδο τους μικρούς μας φίλους».