Η Coca-Cola υποδέχεται τα Χριστούγεννα μέσα από τη νέα της καμπάνια #BeSanta

Η Coca-Cola υποδέχεται τα Χριστούγεννα μέσα από τη νέα της καμπάνια #BeSanta

Η Coca-Cola φέτος τις γιορτές λανσάρει τη νέα της χριστουγεννιάτικη καμπάνια #BeSanta και σε προσκαλεί να γίνεις και εσύ ένας μικρός Άγιος-Βασίλης κάνοντας μια καλή πράξη. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρά σε συνεργασία με το ίδρυμα Μποδοσάκη προσφέροντας 140.000 γεύματα σε 2.000 συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Ο τρόπος συνεισφοράς απλός, από τις 12 Νοεμβρίου έως τις 13 Ιανουαρίου αγοράζοντας μία Coca-Cola με το μήνυμα #BeSanta επάνω στη συσκευασία μπορεί ο κάθε ένας να συμβάλλει στην ενέργεια αυτή και να κάνει με μία απλή κίνηση κάποιον να χαμογελάσει.

Παράλληλα μέσα από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλοι οι fans του αγαπημένου brand θα μπορούν να το ακολουθήσουν στις καθημερινές «αποστολές» του και να συμμετέχουν στις γιορτινές δράσεις. Κάπως έτσι, με απλές καθημερινές και συμβολικές ενέργειες γίνεται ακόμα πιο εύκολο φέτος τις γιορτές να μοιράσουμε απλόχερα χαμόγελα στους δικούς μας ανθρώπους. Μια τρυφερή αγκαλιά κι ένα απολαυστικό γεύμα είναι αρκετά για να προσφέρουν χαρά στους γύρω μας και να αναδείξουν τον Άγιο-Βασίλη που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

coca cola

Για την Coca-Cola, η προσφορά και η αλληλεγγύη αποτελούν σημαντικές αξίες, τις οποίες φροντίζει να υπηρετεί με κάθε ευκαιρία. Μέσα από τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια #BeSanta, η Coca-Cola προχωράει από τη θεωρία στην πράξη, προσφέροντας σε όσους έχουν ανάγκη, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή την ενέργεια.

Τέλος, για 15η χρονιά η Coca-Cola θα βρεθεί για μια ακόμη χρονιά δίπλα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα στους μικρούς της φίλους.