Η Apple εξετάζει περιστατικά όπου η οθόνη του νέου iPhone 8 ξεκολλάει

Η Apple εξετάζει περιστατικά όπου η οθόνη του νέου iPhone 8 ξεκολλάει

H Apple ερευνά αναφορές σύμφωνα με τις οποίες το νεότερο μοντέλο iPhone, ανοίγει στα δύο, ελάχιστες μέρες αφότου η συσκευή κυκλοφόρησε στην αγορά.

Εικόνες στα social media δείχνουν ένα iPhone 8 Plus να έχει αποκολληθεί από την μπροστινή πλευρά.

Ένας χρήστης στην Ταϊβάν σημείωσε πως η θήκη της συσκευής άνοιξε από μόνη της τη στιγμή που το κινητό φορτιζόταν. Η συσκευή ήταν σε χρήση για 5 ημέρες και η φόρτιση γινόταν με τον φορτιστή που δίνει η Apple μαζί με την αγορά του κινητού.

Άλλος πελάτης στην Ιαπωνία ισχυρίστηκε πως η συσκευή έφθασε σε αυτόν με την οθόνη ήδη αποκολλημένη.

Σύμφωνα με το Reuters, η Apple έχει επιβεβαιώσει ότι ερευνά αυτά τα 2 περιστατικά ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό αν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά ή υποδεικνύουν μεγαλύτερης κλίμακας κατασκευαστικό πρόβλημα.

Τα περιστατικά αυτά έρχονται την ώρα που οι κριτικές για το iPhone 8 είναι αδιάφορες. Όσο για τις μετοχές της εταιρείας, γνώρισαν πτώση και επενδυτές ανησυχούν για το αν οι προπαραγγελίες της συσκευής ήταν μειωμένες σε σχέση με αντίστοιχα μοντέλα του παρελθόντος όταν έκαναν ντεμπούτο στην αγορά.

Η Apple έχει να αντιμετωπίσει ανταγωνισμό με τοπικούς κατασκευαστές στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένης της Huawei Technologies και της Oppo οι οποίες πωλούν συσκευές υψηλών επιδόσεων σε χαμηλότερες τιμές.