H Turkish Airlines υποστηρίζει τον εισερχόμενο και εξερχόμενο ελληνικό τουρισμό

H Turkish Airlines υποστηρίζει τον εισερχόμενο και εξερχόμενο ελληνικό τουρισμό

Η Turkish Airlines διοργάνωσε, σε συνεργασία με τουριστικούς οργανισμούς της Ανδαλουσίας, ένα ταξίδι εξοικείωσης - Familiariazation trip (FAM trip) στο οποίο συμμετείχαν 7 ταξιδιωτικοί πράκτορες από την ελληνική αγορά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Ανδαλουσία, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 26 Ιουνίου, οι συμμετέχοντες επισκεύτηκαν τις πόλεις Μάλαγα, Κόρδοβα, και Γρανάδα. Οι Έλληνες τουριστικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δραστηριότητες αρχαιλογικού, ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Μεταξύ άλλων, οι Έλληνες ταξιδιωτικοί πράκτορες επισκέφτηκαν το Reservatauro και την παλιά πόλη της Ρόντα, το ιστορικό κέντρο της Μάλαγα καθώς και τη Μαρμπέγια. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού πραγματοποιήθηκαν επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους του τουριστικού τομέα της Ανδαλουσίας και workshops με τοπικούς ταξιδιωτικούς φορείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

«Είναι χαρά μας να οργανώνουμε τέτοιες ενέργειες που συνδέουν την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας με την παγκόσμια αγορά», δήλωσε ο κ. Alp Yavuzeser, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα. «Η Turkish Airlines συνδέει την Ελλάδα με όλο τον κόσμο και μεταφέρει χιλιάδες ταξιδιώτες κάθε χρόνο.

Όπως έχουμε διαπιστώσει από παρόμοιες δραστηριότητες που οργανώσαμε στο παρελθόν, τα ταξίδια αυτά οδηγούν σε σημαντική ενίσχυση τόσο του εισερχόμενου όσο και του εξερχόμενου τουρισμού προς όφελος και των δύο χωρών».