H Olympic Air και η Aegean καλωσορίζουν το νέο αεροδρόμιο της Πάρου

H Olympic Air και η Aegean καλωσορίζουν το νέο αεροδρόμιο της Πάρου

Η  Olympic Air και η Aegean καλωσορίζουν το νέο αεροδρόμιο της Πάρου, μεταξύ άλλων με ένα νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Πάρος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Aegean και η Olympic Air υπήρξαν βασικοί αρωγοί στην ολοκλήρωση και λειτουργία του νέου αεροδρομίου, καθώς μετά την ολοκλήρωση της επένδυσης και κατασκευής του νέου διαδρόμου από την Πολιτεία (αρχές του 2015), υποστήριξαν οικονομικά, μετά από έγκριση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, την κατασκευή της πρώτης φάσης του αεροσταθμού επιβατών, όσο και τα έργα υποδομής του νέου αερολιμένα. 

Σημειώνεται ότι η χρηματοδότηση και κατασκευή του τερματικού σταθμού, έγιναν με την υποστήριξη των εταιρειών σε διάστημα λίγων μηνών. Ως αποτέλεσμα αναβαθμίζεται η προσβασιμότητα της Πάρου, ενώ η εκτιμώμενη πρώτη ημέρα λειτουργίας του νέου αεροδρομίου είναι η 25η Ιουλίου.

Παράλληλα, η Olympic Air έχει πλέον τη δυνατότητα να επιχειρεί στην Πάρο με μεγαλύτερο τύπο αεροσκάφους προσφέροντας τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο πολλαπλάσιες διαθέσιμες θέσεις, ενώ ανακοινώνει την έναρξη νέου δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Πάρος από τις 4 Αυγούστου 2016.

Επιπλέον, διαθέτει 9.000 θέσεις σε προσφορά για τα δρομολόγια Πάρο – Αθήνα και Πάρο - Θεσσαλονίκη για το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου, με τιμές από €39 (κράτηση εισιτηρίων από 12 έως 20 Ιουλίου 2016).